Αναζητώντας το κατάλληλο φώς και την κατάλληλη στιγμή για τη μοναδική φωτογραφία τοπίου

παραλία, βράχια, τοπίο
· Διαλέξεις - Ομιλίες · Παρουσιάσεις Φωτογράφων · Αθήνα · Ελληνικό // Δημοσίευση: 12 Mar 2011

διάλεξη- παρουσίαση του Κώστα Πετράκη στα πλαίσια της Phototovision 2011

Η εταιρεία PHOTOZONE αντιπρόσωπος των προϊόντων Benro, Nissin, Samyang, Lenspen, Lightcraft, Photobasics, Capa κτλ στα πλαίσια των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει με αφορμή τη συμμετοχή της στη Phototovision θα πραγματοποιήσει διάλεξη- παρουσίαση του ανερχόμενου φωτογράφου τοπίου Κώστα Πετράκη (http://www.kostaspetrakis.com ) με θέμα ‘’Αναζητώντας το κατάλληλο φώς και την κατάλληλη στιγμή για τη μοναδική φωτογραφία τοπίου’’

Εκτός από φωτογραφίες του φωτογράφου θα παρουσιαστούν και τεχνικές που χρησιμοποιεί σε συνδυασμό με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Photovision την Κυριακή 13 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι.
Για περισσότερες πληροφορίες-συμμετοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@photozone.gr

Λίγα λόγια για τον φωτογράφο
Ο Κωνσταντίνος Πετράκης γεννήθηκε στην Αθήνα και μέσω της φωτογραφίας τοπίου πάντρεψε το πάθος του για τη φωτογραφία με τα ταξίδια στην αναλοίωτη από το άνθρώπινο πέρασμα φύση. Στόχος του είναι μέσω των φωτογραφιών του να μεταφέρει τα συναισθήματα που αισθάνεται κατά τη λήψη των φωτογραφιών του και όχι η απλά καταγραφή τοπίων. Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή forums ενώ έχει προχωρήσει και στην έκδοση ημερολογίων που περιλαμβάνουν έργα του.