Θεσσαλονίκη: Μια μητρόπολη για φοιτητές

αφίσα εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · *Διαδίκτυο · Θέρμη · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 15 Απρ 2011

διαγωνισμός Φωτογραφίας από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος ανακοινώνει τον πρώτο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Θεσσαλονίκη: Μια μητρόπολη για φοιτητές».

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο επιθυμεί να προσφέρει σε όλους τους φοιτητές, από κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα, δημόσιο ή ιδιωτικό, Ελληνικό ή ξένο, την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να αποτυπώσουν, μέσα από τη δική τους οπτική, τις ποικίλες διαστάσεις της πόλης όπου ζουν και σπουδάζουν.

Διάρκεια διαγωνισμού: 11 Απριλίου 2011 – 9 Μαΐου 2011
Διάρκεια ψηφοφορίας: 10 Μαΐου 2011 – 30 Μαΐου 2011

Συμμετοχή
Η εγγραφή σας στο διαγωνισμό γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής μας σελίδας http://contest.ihu.edu.gr/. Η συμμετοχή σας ολοκληρώνεται μόνο αφού έχουμε λάβει τις φωτογραφίες σας σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή.

Αποστολή φωτογραφιών μέχρι τις 9 Μαΐου 2011.

Ψηφοφορία
Οποιοσδήποτε μπορεί να ψηφίσει!
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει τις αγαπημένες του φωτογραφίες στην ηλεκτρονική σελίδα: http://contest.ihu.edu.gr/

Το κοινό μπορεί να ψηφίσει μέχρι τις 30 Μαΐου 2011.

Επιτροπή
Οι πενήντα (50) φωτογραφίες με τις περισσότερες ψήφους θα κριθούν από μια τριμελή (3) επιτροπή που θα ανακηρύξει τους τελικούς νικητές. Οι συμμετοχές θα κριθούν βάσει της δημιουργικότητας, της φωτογραφικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας στην απόδοση του μοναδικού χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης ως φοιτητούπολης.

Η επιτροπή απαρτίζεται από τους κυρίους, Άρι Γεωργίου, αρχιτέκτονα και φωτογράφο, Γεράσιμο Τόλη, ιδιοκτήτη της γκαλερί Ειρμός, και Στέλιο Μαλικούρτη, Πρέσβυ επί τιμή και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Βραβεία
ΠΡΩΤΟ βραβείο: 300 ευρώ
ΔΕΥΤΕΡΟ βραβείο: 200 ευρώ
ΤΡΙΤΟ βραβείο: 100 ευρώ
Οι φωτογραφίες στην τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση θα λάβουν έναν τιμητικό έπαινο.

Οι είκοσι πέντε (25) φωτογραφίες με την υψηλότερη επίδοση θα εκτεθούν σε μια έκθεση φωτογραφίας που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το http://contest.ihu.edu.gr/ ή να επικοινωνήσετε.
Info
κα Βίλλυ Μπάρα
T 2310 807 536
Email e.bara@ihu.edu.gr

Ταυτότητα:
Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Στο Δι.Πα.Ε. λειτουργούν τρεις Σχολές: η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης που προσφέρει τρία μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance, η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας που προσφέρει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MSc in Information and Communication Technology Systems, MSc in Energy Systems, και η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών που προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies.