Άνθρωποι!

εξώφυλλο περιοδικού
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί // Δημοσίευση: 09 Μάιος 2011

διαγωνισμός ταξιδιωτικής φωτογραφίας από το περιοδικό Travelogue

Το περιοδικό Travelogue διοργανώνει διαγωνισμό ταξιδιωτικής φωτογραφίας με θέμα: «Άνθρωποι» και πρώτο βραβείο ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Βερολίνο. Η προσδοκία μας είναι να δούμε μέσα από τα δικά σας μάτια, ενδιαφέρουσες εικόνες από τη ζωή και τα συναισθήματα των ανθρώπων που συναντήσατε στα ταξίδια σας.

Από τις 5 Μαϊου μέχρι τις 15 Ιουνίου 2011, μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας στη σελίδα τoυ Event: «Διαγωνισμός Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας» της fan page του Travelogue στο Facebook. Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό είναι να είστε fan της σελίδας του Travelogue και να τηρήσετε τους όρους του διαγωνισμού, που αναφέρονται στη συνέχεια.

Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες προτιμήσεις (like) θα βραβευτεί με ένα ταξίδι 4 ημερών, για δύο άτομα στο Βερολίνο, το οποίο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή. Η δεύτερη και η τρίτη σε προτιμήσεις φωτογραφία (like) θα βραβευτούν αντίστοιχα, με διαμονή 3 ημερών για δύο άτομα, σε όμορφους ξενώνες στην Ελλάδα. Και οι τρεις πρώτες φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στο τεύχος Ιουλίου του Travelogue.

Επιπλέον, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις (like) που θα συγκεντρώσουν, θα επιλεγούν με καλλιτεχνικά κριτήρια 12 φωτογραφίες, από Eπιτροπή που απαρτίζουν οι διακεκριμένοι φωτογράφοι Ηλίας Χατζάκης, Παύλος Παυλίδης και Δέσποινα Παραμάνη. Η καλύτερη από αυτές θα βραβευτεί με διαμονή 3 ημερών για 2 άτομα στην Ελλάδα. Οι 12 φωτογραφίες που θα αναδειχθούν, στο καλλιτεχνικό μέρος του διαγωνισμού, θα δημοσιευτούν επίσης, στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού.
Όλοι οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν δωρεάν, μια ετήσια συνδρομή στο Travelogue.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 17 Ιουνίου από την ιστοσελίδα του περιοδικού: www.travelogue-mag.gr, από τη σελίδα του Event και από τη σελίδα των φίλων (fan page) του περιοδικού στο Facebook.

Οι όροι του Διαγωνισμού

• Προϋπόθεση για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό είναι να είστε fan της σελίδας του Travelogue στο Facebook
http://www.facebook.com/pages/TRAVELogue-Magazine/98301355304
• Mπορείτε να γίνετε fan και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, αποκτώντας με τον τρόπο αυτό, δικαίωμα συμμετοχής.
• Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν σχέση με το θέμα του διαγωνισμού: “Oι άνθρωποι του κόσμου”. Δηλαδή, πρέπει να είναι ταξιδιωτικές φωτογραφίες που απεικονίζουν ανθρώπους (πορτρέτα ή ανθρώπινες καταστάσεις και δραστηριότητες).
• Μπορείτε να αναρτήσετε έως 5 φωτογραφίες (έγχρωμες ή ασπρόμαυρες).
• Οι φωτογραφίες πρέπει να αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία σας, όπως ορίζεται από τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.*
• Οι φωτογραφίες πρέπει να συνοδεύονται από το όνομα σας και από μια μικρή περιγραφή.
• Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι διαθέσιμες και σε υψηλή ανάλυση (300 dpi), για το ενδεχόμενο δημοσίευσης.
• Σε κάθε νικητή αντιστοιχούν τα δώρα που έχουν ανακοινωθεί και καμία επιπλέον παροχή.
• Σε περίπτωση ισοψηφίας, οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία δικηγόρου.
• Το Travelogue έχει δικαίωμα να διαγράψει φωτογραφίες α) που δεν ανταποκρίνονται στους όρους του διαγωνισμού, β) που είναι άσχετες με το θέμα γ) που έχουν ανάρμοστο περιεχόμενο. Το ίδιο ισχύει και για τις λεζάντες ή τα σχόλια που τις συνοδεύουν.
• Το Travelogue δεν έχει καμία ευθύνη για τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό τα πνευματικά τους δικαιώματα και τα σχόλια που αναρτώνται.
• To Travelogue διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς, τους όρους του διαγωνισμού, χωρίς προειδοποίηση.
• Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι συνεργάτες του Travelogue.
• Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, έχετε αποδεχτεί τους παραπάνω όρους.
* Οι νομικές συνέπειες που απορρέουν από τα πνευματικά και άλλα δικαιώματα των φωτογραφιών που αναρτώνται, βαρύνουν τους συμμετέχοντες.