Τι σημαίνει για εμάς το Ευρώ;

αφίσα εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Διεθνείς · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 04 Φεβ 2010

πανευρωπαϊκός διαγωνισμός φωτογραφίας για νέους ηλικίας 14-18 ετών

Η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Χρηματοδοτικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας για νέους, ηλικίας 14-18 ετών που διαμένουν σε κράτος-μέλος της ΕΕ, με τίτλο «Τι σημαίνει για εμάς το Ευρώ;»

Οι υποψήφιοι καλούνται να εργαστούν ομαδικά για να τραβήξουν μια φωτογραφία που να απεικονίζει την ιδέα που έχουν για το Ευρώ. Η φωτογραφία, που πρέπει να υποβληθεί στους διοργανωτές σε πρωτότυπο, θα πρέπει να συνοδεύεται και από μια σύντομη επεξηγηματική λεζάντα.

Ο πρώτος γύρος του διαγωνισμού θα γίνει σε εθνικό επίπεδο και σε κάθε διαγωνιζόμενο κράτος θα αναδειχθεί μία νικήτρια ομάδα. Όλα τα μέλη της ομάδας θα λάβουν βραβείο. Οι επτά καλύτερες ομάδες από τις 27 νικήτριες εθνικές ομάδες θα προσκληθούν στις Βρυξέλλες, όπου τα μέλη της τελικής νικήτριας ομάδας θα λάβουν τα βραβεία τους στην τελετή απονομής.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Μαρτίου 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής και τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://euroinphoto.eu/contact/index_el.htm