Θάλασσα

αφίσα διαγωνισμού
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 23 Ιουν 2011

διαγωνισμός φωτογραφίας από τον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο

Ο Πολυχώρος Εικόνας Κούνιο, γιορτάζοντας την έναρξη των δραστηριοτήτων του, διοργανώνει ένα μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τη Θάλασσα, προσφέροντας δώρα συνολικής αξίας 2.250€!

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν έως και 3 φωτογραφίες μεγέθους 20x30cm σε μορφή K-fix, μαζί με τη συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής που δίνεται στο ταμείο του καταστήματος ή στον διαδικτυακό ιστότοπο: www.technio.gr/kounio-imagespace/form.pdf.

Θέμα του διαγωνισμού, είναι η Θάλασσα, μέσα από τη προσωπική ματιά του φωτογράφου. Η κριτική επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από έναν καθηγητή φωτογραφίας, έναν υπεύθυνο φωτογραφικού περιοδικού και έναν υπεύθυνο του Πολυχώρου, θα διαλέξει τις 50 καλύτερες εικόνες, οι οποίες και θα εκτεθούν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Πολυχώρου Εικόνας Κούνιο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει την φωτογραφία της αρεσκείας του, δίνοντας την ευκαιρία στον 1ο νικητή να κερδίσει μία (1) Entry-Level DSLR αξίας 500,00€, στον 2ο νικητή ένα (1) τρίποδο αξίας 150,00€ και στον 3ο νικητή μία (1) τσάντα αξίας 100,00€. Επίσης οι 30 πρώτοι νικητές θα λάβουν ένα κιάλι αξίας 50,00€.

Καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των φωτογραφιών: 7 Σεπτεμβρίου 2011.

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η αποδοχή των όρων χρήσης, που βρίσκονται στην διεύθυνση:
www.technio.gr/kounio-imagespace/terms.pdf