Θεσσαλονίκη: Μια μητρόπολη για φοιτητές

ομαδική αναμνηστική φωτογραφία
· Διαγωνισμοί · Αποτελέσματα · Ελληνικοί · Θέρμη · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2011

αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος φωτογραφικός διαγωνισμός του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, με την απονομή στους νικητές των χρηματικών επάθλων και των επαίνων. Σε μια λιτή τελετή που διοργανώθηκε στο κτίριο Β του Διεθνούς Πανεπιστημίου, οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους από τον Πρόεδρο και τη Διοικούσα Επιτροπή και δόθηκε  η υπόσχεση ότι ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί και του χρόνου, με στόχο την εξέλιξη και την καθιέρωσή του.

Οι νικητές του διαγωνισμού, που είχε θέμα “Θεσσαλονίκη: Μια μητρόπολη για φοιτητές” είναι:
1ο Βραβείο (300 ευρώ): Χρήστος Καπλάνης
2ο Βραβείο (200 ευρώ): Κριστίνα Σλάβοβα
3ο Βραβείο (100 ευρώ): Ντάρια Γκριμπάνοβα

Τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν στους: Αριστοτέλη Βαρθολομαίο, Ελένη Λαλούμη και Ανδρέα Νέλλα.

Η επιτροπή που επέλεξε τους νικητές απαρτίστηκε από τους κυρίους, Άρι Γεωργίου, αρχιτέκτονα και φωτογράφο, Γεράσιμο Τόλη, ιδιοκτήτη της γκαλερί Ειρμός, και Στέλιο Μαλικούρτη, Πρέσβη επί τιμή και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στον ιστοχώρο του διαγωνισμού: http://contest.ihu.edu.gr/index.php/results

Οι είκοσι πέντε (25) φωτογραφίες με την υψηλότερη επίδοση σύμφωνα με την κριτική επιτροπή εκτίθενται σε μια έκθεση φωτογραφίας στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (κτίριο Β, 2ος όροφος).

Ταυτότητα
Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος
Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο λειτουργούν τρεις Σχολές:

  • Η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης, η οποία προσφέρει τρία μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance
  • Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών, η οποία προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies
  • Η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας, η οποία προσφέρει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MSc in Energy Systems (με δύο κατευθύνσεις: Energy Systems Management, Renewable Energy) και MSc in Information and Communication Technology Systems (με τέσσερις κατευθύνσεις: Information Systems Management, Communications Systems Management, Health Information Systems, Information Systems for Sustainable Growth (Green ICT)).