Τα μπάνια και τα χρέη

φωτογραφία ενός μπαλκονιού με θέα τη θάλασσα
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 08 Αυγ 2011

διαγωνισμός φωτογραφίας από το protagon

Είτε κάνετε, είτε δεν κάνετε μπάνια αυτόν τον Αύγουστο, είτε έχετε, είτε δεν έχετε χρέη, αν έχετε έμπνευση μπορεί και να κερδίσετε!

Συντονισμένο στο κλίμα των καιρών, το protagon σας καλεί να αποτυπώσετε με τον φωτογραφικό φακό τα μπάνια της Κρίσης και να μας στείλετε τα αποτελέσματα στο photo@protagon.gr.

Οι νικητές θα κερδίσουν (μεταξύ άλλων), ένα Notebook της Acer κι ένα σαββατοκύριακο στο ολοκαίνουργο boutique Hotel Alcanea,  στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Όροι συμμετοχής:

01. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη. Μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, εθνικότητα, τόπο διαμονής και χώρα. Εξαιρούνται όλοι οι συνεργάτες (και οι εξωτερικοί) του ιστότοπου www.protagon.gr

02. Η διάρκεια συμμετοχής είναι από 1 Αυγούστου 2011 - μέχρι και 31 Αυγούστου 2011. Στο διάστημα αυτό οι συμμετέχοντες μπορούν να στέλνουν όσες φωτογραφίες θέλουν, στη ηλεκτρονική διεύθυνση: photo@protagon.gr με τίτλο "Τα μπάνια και τα χρέη" αναγράφοντας (υποχρεωτικά) το ονοματεπώνυμο τους. Εννοείται πως το ονοματεπώνυμο δεν αναιρεί την επιθυμητή, για ορισμένους, ανωνυμία του διαδικτύου. Το όνομα είναι γνωστό μόνο στους διαχειριστές. Κανένας άλλος, συμπεριλαμβανομένης και της ομάδας σύνταξης, δεν έχει πρόσβαση σε αυτό.

03. Η ομάδα σύνταξης του www.protagon.gr θα επιλέγει (και θα δημοσιεύει) κάθε μέρα τις 3 καλύτερες φωτογραφίες, στην ενότητα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, με σκοπό την δημιουργία Slide_Show, στο οποίο θα προστίθενται οι 3 καλύτερες φωτογραφίες της κάθε ημέρας. Στο τέλος της διάρκειας συμμετοχής (31 Αυγούστου) από τις συνολικά 90 φωτογραφίες, θα βραβευτούν οι 3 καλύτερες. Το Slide_Show θα μείνει στην ενότητα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, για πάντα.

04. Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται σε μορφή ηλεκτρονικού αρχείου .Jpg με την μεγαλύτερη πλευρά από 800 έως 1000 pixel. Θα γίνονται δεκτά και ηλεκτρονικά αρχεία (με τα ίδια χαρακτηριστικά) που θα προέρχονται από σκαναρισμένες εικόνες, ή φιλμ. Το όνομα κάθε αρχείου πρέπει να αποτελείται από το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου και τον αύξοντα αριθμό της φωτογραφίας, χωρίς κενά και σε λατινικούς χαρακτήρες. Παράδειγμα για την συμμετοχή του Βασίλη Μακρή, που συμμετέχει με δύο φωτογραφίες: vassilismakris1.jpg και vassilismakris2.jpg. Συμμετοχές που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους, δεν θα γίνονται δεκτές.

05. Οι φωτογραφίες που διαγωνίζονται θα πρέπει να είναι πνευματική ιδιοκτησία των συμμετεχόντων δημιουργών. Δεν θα πρέπει η συμμετοχή να υπερβαίνει τα κοινώς αποδεκτά ήθη και την κείμενη Ελληνική νομοθεσία, για την υπέρβαση της οποίας και για την έγερση οποιασδήποτε απαίτησης αποζημίωσης, ο ιστότοπος www.protagon.gr δεν έχει καμία ευθύνη. Η συντακτικοί ομάδα του ιστότοπου www.protagon.gr καθώς και οι διαχειριστές του, διατηρούν το δικαίωμα της διαγραφής μιας τέτοιας φωτογραφίας (ακόμη και εκ των υστέρων) και την ακύρωση της συμμετοχής.

06. Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες απεικονίζουν πρόσωπα, εν αγνοία τους, ή χωρίς την έγκρισή τους, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο φωτογράφος. Σε περίπτωση που απεικονίζονται γυμνά σώματα, οι συμμετοχές θα πρέπει να συνοδεύονται από την άδεια των προσώπων αυτών.

07. Στον διαγωνισμό δεν θα κριθεί ο φωτογράφος σαν προσωπικότητα, ούτε το συνολικό του έργο, αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία με την οποία επέλεξε να συμμετέχει, σε ένα σώμα ανταγωνιστικών φωτογραφιών, που προέρχονται από όλους τους διαγωνιζόμενους.

08. Για την παραλαβή του δώρου θα πρέπει να παρευρεθεί ο ίδιος, ο νικητής και να επιδειχθεί η ταυτότητα του.

09. Το www.protagon.gr έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμεί, οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες που θα υποβληθούν στο διαγωνισμό, με ονομαστική αναφορά στο φωτογράφο.

10. Το www.protagon.gr διατηρεί το δικαίωμα, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τον παρατείνει, ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες συμμετοχής.

11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει την ανεπιφύλαχτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων και των αποτελεσμάτων.