Αδέσποτη Ζωή

ασπρόμαυρη φωτογραφία, μάυρος σκύλος ξαπλωμένος στο πάτωμα
· Εκθέσεις · Αθήνα // Δημοσίευση: 08 Απρ 2010

ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα τα αδέσποτα ζώα

H ομάδα του facebook «Ας βοηθήσουμε στην πράξη τα αδέσποτα»
http://www.facebook.com/pages/AS-BOETHESOUME-STEN-PRAXE-TA-ADESPOTA-STEILE-TO-PANTOU/292634436055?ref=ts
σε συνεργασία με το Ash In Art διοργανώνει ομαδική έκθεση με θέμα τα αδέσποτα ζώα με τίτλο «Αδέσποτη ζωή»

Tα έργα είναι αυθεντικά και πωλούνται από τους δημιουργούς τους € 25 - € 150. Μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων (25%) προσφέρεται σε φιλοζωικές εταιρίες της επιλογής του αγοραστή του κάθε έργου, ποσοστό 50% δίνεται υπέρ του καλλιτέχνη που δημιούργησε το έργο που αγοράστηκε ενώ ποσοστό 25% υπέρ του μη κερδοσκοπικού φορέα Ash In Art που θα φροντίσει για την λειτουργία της έκθεσης, τους καταλόγους, αφίσες-προσκλήσεις και catering εγκαινίων. Οι καλλιτέχνες δεν επιβαρύνονται από ποσό συμμετοχής/εγγραφής.

Σάς καλούμε να συμμετέχετε και να παρευρεθείτε μαζικά για αυτό τον όμορφο σκοπό σήμερα που η ανθρωπιά χάνεται, εσάς που η αγάπη σας σίγουρα περισσεύει για όλα τα οικόσιτα ζ-ωντα-νά.

Συμμετέχουν: Love Sugar, Αρχοντάκη Μελίνα, Βάη Φωτεινή, Ζαρναβέλη Κωνσταντίνα, Γρυπαίου Ρία, Θεοδωροπούλου Παναγιώτα, Καρεμφυλάκη Χρυσύλα, Κουτμάνη Μαρία, Κρομμύδας Ανδρέας, Λίτη Ερίντα, Μουκουβίνα Φρόσω, Μπλαζογιαννάκη Ανεζίνα, Νταλιάνα Νίκη, Πεσσάρη Ηλιάννα, Πέτρου Ευριδίκη, Πρεβενίου Κίρκη, Σερέφογλου Σελήνη, Ρίζος Δημήτρης

Εγκαίνια: Tετάρτη 14.4.2010, ώρα 20:00