Διαγωνισμός Καλοκαιρινής Φωτογραφίας

αφίσα διαγωνισμού
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 21 Αυγ 2011

διαγωνισμός φωτογραφίας από τον Κωτσόβολο

Η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ γιορτάζει το καλοκαίρι και κρατά τις καλύτερες στιγμές του ζωντανές. Ο επιτυχημένος διαγωνισμός καλοκαιρινής φωτογραφίας του Κωτσόβολου επέστρεψε στο www.facebook.com/Kotsovolos με περισσότερα δώρα και περισσότερους νικητές.

Από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι του Κωτσόβολου μπορούν να μοιράζονται έως 5 αγαπημένες καλοκαιρινές φωτογραφίες από τις διακοπές τους και να καλούν τους φίλους τους να τους ψηφίσουν.

Αυτή τη χρονιά τα δώρα είναι τα εξής:

  • Μια Canon EOS1100D αξίας € 529 για τη φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους
  • Μια Panasonic DMCTZ19 αξίας € 299 μετά από κλήρωση μεταξύ όλων των χρηστών που ανέβασαν φωτογραφία
  • Μια Sony DSC W520 Black αξίας € 99, θα κληρωθεί για όσους απαντήσουν σε μια καλοκαιρινή ερώτηση που θα εμφανιστεί στις 28 Σεπτεμβρίου χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσουν φωτογραφία.

Φυσικά εκτός της ειδικής εφαρμογής του διαγωνισμού, ο «τοίχος» του Κωτσόβολου είναι διαθέσιμος για να μοιράζονται όλοι οι χρήστες τις καλύτερες εμπειρίες τους και κάθε χρήσιμο tip για τις διακοπές!

Οι όροι συμμετοχής του διαγωνισμού είναι ανηρτημένοι στην εφαρμογή που βρίσκεται στη σελίδα του Κωτσόβολου στο Facebook.