Μαθήματα από τη Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion

Μαθήματα φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Ρόδος // Δημοσίευση: 12 Σεπ 2011

μαθήματα φωτογραφίας για την περίοδο 2011 - 2012

Η Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion, ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων φωτογραφίας για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Έχοντας πετυχημένα αποδείξει τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια ότι η μύηση στο μαγικό κόσμο της εικόνας έχει ανταπόκριση, συνεχίζει την προσπάθεια του.

Τα μαθήματα διαρκούν συνολικά δώδεκα μήνες και περιλαμβάνουν: θεωρητική διδασκαλία, πρακτική εξάσκηση, φωτογραφικές εξορμήσεις και κριτική φωτογραφιών.

Ο «Ωρίωνας» είναι εξοπλισμένος με δικιά του στέγη και εξοπλισμό για τις ανάγκες των μαθημάτων. Διαθέτει έναν σύγχρονο χώρο - με υπολογιστές και προβολέα (projector) - μέσα στον οποίο οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την τέχνη της φωτογραφίας, να προβληματιστούν πάνω σε αυτήν και να δημιουργήσουν τη δική τους άποψη, αλλά και παράλληλα να δουν εάν αυτή η μορφή έκφρασης τους ταιριάζει.

Στο τέλος των μαθημάτων, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δουλειά τους σε μια ομαδική έκθεση. Στην έκθεση παρουσιάζονται φωτογραφίες οι οποίες είναι αποτέλεσμα δημιουργικών ασκήσεων που δόθηκαν στα πλαίσια των μαθημάτων. Στους απόφοιτους του Τμήματος Φωτογραφίας απονέμεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα μαθήματα αρχίζουν αρχές Οκτώβρη κάθε χρόνο και γίνονται υπό την καθοδήγηση της φωτογράφου Νίκης Σπάρταλη.

Για την περίοδο 2011-2012 τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:30 (για το τμήμα αρχαρίων) και 20:00 - 21:30 (για το τμήμα προχωρημένων) στην «Κοινοτική Βιβλιοθήκη Παραδεισίου» στο Παραδείσι.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977035228 Βαλάντης και στο email: orionas06@gmail.com