Μεσόγειος, ο θαλάσσιος κόσμος μας

αφίσα διαγωνισμού
· Διαγωνισμοί · Αποτελέσματα · Ελληνικοί · Αθήνα // Δημοσίευση: 01 Δεκ 2011

έναρξη ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του Διαγωνισμού Φωτογραφίας του Medasset

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία του Διαγωνισμού Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας του MEDASSET «Μεσόγειος: ο Θαλάσσιος Κόσμος μας» για την ανάδειξη των 60 επικρατέστερων φωτογραφιών ξεκίνησε.

Έως τις 12 Δεκεμβρίου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βαθμολογεί μέσω της ιστοσελίδας http://photocontest.medasset.org, από μία φορά και από το 1 έως το 5, τις φωτογραφίες της επιλογής του. Κατόπιν, οι φωτογραφίες θα τεθούν στην κρίση τριμελούς επιτροπής, η οποία θα επιλέξει τις τελικές 25 που θα εκτεθούν στο χώρο «Περιβάλλον και Πολιτισμός», στο επίπεδο Αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.) «Ελευθέριος Βενιζέλος», από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 2012 και οι φωτογράφοι που θα προκριθούν, θα λάβουν Τιμητικό Έπαινο.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 19 Δεκεμβρίου 2011 στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού http://photocontest.medasset.org και του MEDASSET www.medasset.gr

Οι υποψήφιοι διαγωνίζονται στις εξής κατηγορίες: Μεσόγειος και Υποθαλάσσιος Κόσμος, Θαλάσσια- Παραθαλάσσια Βιοποικιλότητα, Παραλίες-Παραθαλάσσιος Κόσμος και Δράσεις Προστασίας τους, Ρύπανση-Επιπτώσεις, Ταξίδια, Πλεύση, Θαλάσσιο Εμπόριο, Έρευνα, Επιστήμη, η Θάλασσα από Ψηλά, Θαλάσσια Αγωνίσματα, Επαγγέλματα της Θάλασσας.