Ταξιδιωτική Φωτογραφία

"Ταξιδιωτική Φωτογραφία" ομιλία από τον Bαγγέλη Δελέγκο στη Φ.Λ.Βόλου
· Διαλέξεις - Ομιλίες · Βόλος · Νέα Ιωνία // Δημοσίευση: 12 Δεκ 2011

ομιλία από τον Bαγγέλη Δελέγκο στη Φωτογραφική Λέσχη Βόλου

Η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου παρουσιάζει τον φωτογράφο-συγγραφέα Βαγγέλη Δελέγκο, την Τετάρτη 14/12/2011, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας (Μανδηλαρά & Σταδίου).
Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της Sony Academy και το πρόγραμμα είναι διαρθρωμένο σε δύο μέρη:

Στο πρώτο μέρος, ο φωτογράφος Bαγγέλης Δελέγκος θα μιλήσει για την ταξιδιωτική Φωτογραφία που περιλαμβάνει τοπίο, αστικό τοπίο, στιγμιότυπο, πορτρέτο, περιβαλλοντικό πορτρέτο κ.λπ. με κατά κανόνα φυσικό φωτισμό και θα παρουσιάσει δουλεία από λευκώματά του. Στη συνέχεια θα συζητήσει με το κοινό για τις φωτογραφίες, την αισθητική, τη σύνθεση, αλλά και τεχνικά θέματα λήψης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρουν μέχρι 10 φωτογραφίες σε ηλεκτρονική μορφή μέσα σε cd, dvd ή memory stick

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση τεχνολογιών Sony από τον κύριο Γ. Πέττα. Παράλληλα, θα υπάρχουν στον χώρο διαθέσιμες για επίδειξη 7 μηχανές Sony SLT me 15 φακούς και 9 μηχανές Sony NEX με 7 φακούς, καθώς και απαραίτητα αξεσουάρ όπως φλας, αντάπτορες λάβες κ.α.

Η Sony Academy άρχισε να λειτουργεί τον Απρίλιο του 2008 με σκοπό την εκπαίδευση σε βάθος των τεχνολογιών/τεχνικών παραμέτρων Sony, καθώς και τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για εσωτερική (εντός Sony) και εξωτερική χρήση (πελάτες-καταναλωτές). Στόχος της είναι η μετάδοση της γνώσης των προτερημάτων των τεχνολογιών Sony και των πλεονεκτημάτων τους έναντι άλλων ανταγωνιστικών, με τρόπο που να μπορεί να μεταφραστεί σε πραγματικό όφελος για τον μέσο καταναλωτή. Συνολικά εκπαιδεύει περίπου 5.000 άτομα τον χρόνο, σε Ελλάδα και Κύπρο, με σεμινάρια, workshops και lessons on line, δίνοντας βαρύτητα στο Home Entertainment (οικιακή ψυχαγωγία) και τη δικτύωσή του, τους υπολογιστές VAIO (Hardware-Software) και τις φωτογραφικές μηχανές DSLR/SLT/NEX.