Πανελλήνια Έκθεση Φωτογραφίας Αστυνομικών

Φωτογραφία Έκθεσης
· Διαγωνισμοί · Αποτελέσματα // Δημοσίευση: 22 Δεκ 2011

αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η Πανελλήνια Έκθεση φωτογραφίας για αστυνομικούς - φωτογράφους που διοργανώθηκε στην Καρδίτσα από 9-18 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της 7ης Φιλικής Συνάντησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Η Έκθεση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα, φιλοξενήθηκε στο Παυσίλυπο, τον ιστορικό χώρο της Καρδίτσας και διοργανώθηκε από το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με την πολύτιμη αρωγή της Λέσχης Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας, η οποία ανέλαβε να συγκροτήσει την κριτική επιτροπή και το στήσιμο της Έκθεσης.

Η κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από τους Ηλία Παγανό, πρόεδρο της ΛΕ.Φ.Κ.Κ., Θωμά Κωστάμη, Γραμματέα της ΛΕ.Φ.Κ.Κ., Θωμά Στεργιόπουλο και Λάμπρο Παπαγεωργίου, επαγγελματίες φωτογράφους και Γιάννη Τρούκη, εικαστικό – ζωγράφο επέλεξε τις καλύτερες φωτογραφίες μεταξύ των 168 συμμετοχών.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε ο Γιώργος Ζαρχανής από την Καρδίτσα, το δεύτερο ο Δημήτρης Λαδάς από τη Λάρισα και το τρίτο η Κυριακή Νάσσου από την Πιερία, ενώ επαίνους πήραν για τις φωτογραφίες του οι Χρήστος Ρέντας από τη Λάρισα, Ελένη Δημοπούλου από την Καρδίτσα και Άρης Ζέρβας από την Αττική.

Χορηγοί των δώρων ήταν το ξενοδοχείο Thessalikon Grand, ο ξενώνας Αρχοντικόν Ελληνοπύργου, το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Καρδίτσας και το φωτογραφείο Φως & Γραφή.