Σχέση Ζωής

αφίσα εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · Αθήνα · Χαλάνδρι // Δημοσίευση: 13 Mar 2012

διαγωνισμός φωτογραφίας από την Break Free και την Κόκκινη Σβούρα

Ο καινούριος χρόνος βρίσκει την Break Free με ακόμη πιο δημιουργική και καλλιτεχνική διάθεση και σε συνεργασία με την Κόκκινη Σβούρα διοργανώνει τον πρώτο της διαγωνισμό φωτογραφίας.

Το θέμα μας:
«Σχέση Ζωής». Ένα θέμα που είμαστε σίγουροι ότι θα σας εμπνεύσει και θα σας δώσει την δυνατότητα να εκφραστείτε χωρίς περιορισμούς και στερεότυπα, όπως άλλωστε κάνουμε και εμείς στην Break Free. Αφήστε το συναίσθημα σας να καθοδηγήσει το φακό σας και να αναδείξετε το ταλέντο σας.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί και θα βραβευθεί τον Απρίλιο στην Κόκκινη Σβούρα. Η φωτογραφίες που θα κερδίσουν στον διαγωνισμό θα φιλοξενηθούν στο τεύχος Απριλίου – Μαΐου της Break Free. Οι φωτογραφίες των νικητών καθώς και άλλες επιλεγμένες φωτογραφίες θα φιλοξενηθούν για λίγες ημέρες σε έκθεση στην Κόκκινη Σβούρα..
Πάρτε την φωτογραφική σας μηχανή και ξεκινήστε!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι ελεύθερη. Μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης ή επαγγελματίας, που διαμένει στην Ελλάδα, ανεξαρτήτου ηλικίας. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν εργαζόμενοι και στελέχη της εφημερίδας Break Free και της εταιρείας «Κόκκινη Σβούρα» καθώς και συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών.
2. Κάθε διαγωνιζόμενος δύναται να συμμετέχει με μία (1) μόνο φωτογραφία.
3. Η φωτογραφία πρέπει να ανήκει αποκλειστικά στον συμμετέχοντα.
4. Οι φωτογραφίες που υποβάλλονται πρέπει να είναι αδημοσίευτες.
5. Οι φωτογραφίες πρέπει να υποβάλλονται με έναν σύντομο τίτλο.
6. Δεν επιτρέπεται η φωτογραφία συμμετοχής να έχει οποιοδήποτε υδατογράφημα.
7. Η Break Free διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή αν κρίνει ότι το περιεχόμενο της φωτογραφίας δεν είναι κατάλληλο ή δεν ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.
8. Επιλεγμένες φωτογραφίες θα παρουσιασθούν τόσο σε έκθεση που θα πραματοποιηθεί μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην Κόκκινη Σβούρα όσο και σε μελλοντικά τεύχη της εφημερίδας Break Free.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
1. Σύλληψη θέματος
2. Τεχνική αρτιότητα
3. Εικαστική αντίληψη
4. Συνάφεια με το θέμα
5. Αποχή χρήσης ψηφιακών βελτιώσεων (Photoshop, etc.)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τελευταία μέρα υποβολής συμμετοχών: Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής παρατείνεται έως τις 18 Μαρτίου 2012.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΛΙΚΟΥ
Οι φωτογραφίες αποστέλλονται σε ηλεκτρονική μορφή, στο email: info@kokkinisvoura.gr, με τίτλο, το προσωπικό e-mail και το τηλέφωνο του συμμετέχοντα. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή (σε αρχείο JPEG, RGB σε ανάλυση από 100 dpi και πάνω, διάσταση 20Χ30cm και μέγεθος αρχείου από 5mb έως10mb).

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν στελέχη της Break Free και καταξιωμένοι άνθρωποι της τέχνης, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

ΒΡΑΒΕΙΑ
Θα απονεμηθούν τρία βραβεία, πρώτο, δεύτερο και τρίτο και από ένας έως τρεις τιμητικοί έπαινοι.
Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει φωτογραφική μηχανή Canon Digital Camera EOS 1100D 18-55IS Kit αξίας 460 €
O δεύτερος νικητής θα κερδίσει δωρεάν τετράμηνα σεμινάρια φωτογραφίας.αξίας 220 €*
O τρίτος νικητής θα κερδίσει δωρεάν τετράμηνα σεμινάρια φωτογραφίας.αξίας 220 €.*

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν εντός του μήνα Απριλίου στην εφημερίδα Break Free, στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Break Free (www.breakfree.gr), και θα αποσταλούν μέσω email σε όλους τους συμμετέχοντες.

* Η προσφορά ισχύει για 12 μήνες. Οι νικητές μπορούν να συμμετέχουν στον Α΄ ή Β΄ κύκλο φωτογραφίας. Η έναρξη των μαθημάτων και η ώρα διεξαγωγής καθορίζονται σε συνεννόηση με το Σπίρτο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@breakfree.gr, ή στο info@kokkinisvoura.gr, ή στο τηλέφωνο 6974605858.