Ταξιδιωτική φωτογραφία στις Κυκλάδες

Φωτογραφία Εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · Αθήνα // Δημοσίευση: 23 Mar 2012

διαγωνισμός ταξιδιωτικής φωτογραφίας από την Melon Advertising

Η Melon Advertising διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Ταξιδιωτική φωτογραφία στις Κυκλάδες».
Αναζητάει τα πιο όμορφα τοπία των Κυκλαδίτικων νησιών μας από λάτρεις της φωτογραφίας επαγγελματίες ή ερασιτέχνες.

Από τις 20 Μαρτίου μέχρι τις 30 Απριλίου 2012, μπορείτε να στέλνετε στο email του διαγωνισμού :togreece@madv.gr από μία μέχρι τρείς φωτογραφίες που να δείχνουν τοπία τραβηγμένα στα εξής νησιά των Κυκλάδων: Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Μήλο, Τήνο, Νάξο, Αμοργό, Κουφονήσια, Φολέγανδρο ή Ίο.

Οι νικητήριες φωτογραφίες του διαγωνισμού θα δημοσιευτούν στο περιοδικό "to Greece" που θα διανεμηθεί δωρεάν μέσα στα πλοία της SeaJets από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβρη. Επίσης, οι νικητές φωτογράφοι θα παραλάβουν από ένα κάδρο από καμβά με την φωτογραφία που κέρδισε διαστάσεων 60εκ. x 90 εκ..

Τα ονόματα των νικητών μαζί με τις φωτογραφίες θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο στην σελίδα της Melon Advertising (www.madv.gr) καθώς και στην fan page στο facebook.

Επίσης οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email είτε τηλεφωνικώς.
Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό είναι να τηρήσετε τους όρους του διαγωνισμού, που αναφέρονται στη συνέχεια.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας ή αλλοδαπός ο οποίος είναι άνω των 18 χρόνων.
 2. Γίνονται δεκτές μόνο έγχρωμες φωτογραφίες.
 3. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει από 1 μέχρι 3 φωτογραφίες.
 4. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι τραβηγμένες αυστηρά στα εξής νησιά των Κυκλάδων: Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Μήλο Τήνο, Νάξο, Αμοργό, Κουφονήσια, Φολέγανδρο ή Ίο και να αναδεικνύει την ομορφιά του νησιού.
 5. Στον διαγωνισμό δεν γίνονται δεκτές φωτογραφίες που έχουν επεξεργαστεί ηλεκτρονικά σε τέτοιο βαθμό που παραποιούν την πραγματικότητα.
 6. Οι φωτογραφίες πρέπει να αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του φωτογράφου που την αποστέλλει, όπως ορίζεται από τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης*.
 7. Οι φωτογραφίες πρέπει να στέλνονται στο email: togreece@madv.gr σε μέγεθος μέχρι 1,5 Mb και το όνομα του αρχείου να είναι το όνομα του φωτογράφου σε λατινικούς χαρακτήρες. Π.χ. αν ο φωτογράφος ονομάζεται Κώστας Ανδρέου το όνομα του αρχείου της φωτογραφίας θα πρέπει να είναι kostas_andreou.jpg. Επίσης, οι φωτογραφίες θα πρέπει να υπάρχουν σε μεγάλη ανάλυση (300dpi) και μέγεθος 21cm x 28cm σε περίπτωση που σας ζητηθεί από το περιοδικό.
 8. Οι φωτογραφίες πρέπει να συνοδεύονται από το όνομα του νησιού, το όνομα σας, το τηλέφωνο και το email επικοινωνίας σας. Δεν επιτρέπονται υπογραφές πάνω στις φωτογραφίες που θα στείλετε είτε άλλου είδους υδατογραφήματα.
 9. Σε κάθε νικητή αντιστοιχεί δημοσίευση στο περιοδικό «to Greece» και ένα κάδρο με την νικήτρια φωτογραφία του.
 10. Οι συντελεστές της Melon Advertising θα κρίνουν ποιες θα είναι οι νικήτριες φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν συνοδευόμενες από τα ονόματα των φωτογράφων στην έκδοση 2012.
 11. Η Melon Advertising έχει δικαίωμα να ακυρώσει συμμετοχές: α) που δεν ανταποκρίνονται στους όρους του διαγωνισμού, β) που είναι άσχετες με το θέμα, γ) που έχουν ανάρμοστο περιεχόμενο.
 12. H Melon Advertising δεν έχει καμία ευθύνη για τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό σε σχέση με τα πνευματικά τους δικαιώματα.
 13. Η Melon Advertising διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς, τους όρους του διαγωνισμού, χωρίς προειδοποίηση.
 14. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι και στελέχη της Melon Advertising.

Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, έχετε αποδεχτεί τους παραπάνω όρους.
* Οι νομικές συνέπειες που απορρέουν από τα πνευματικά και άλλα δικαιώματα των φωτογραφιών που αναρτώνται, βαρύνουν τους συμμετέχοντες.