Φωτογραφία & Αυτογνωσία

ασπρόμαυρη φωτογραφία / κοπέλα με όρθια πάνω σε κρεβάτι με ανοιχτά τα χέρια
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Αθήνα // Δημοσίευση: 08 Ιουν 2012

σεμινάριο art therapy της Έφης Θεοδώρου στο πειραματικός χώρος τέχνης αν[ά]μεσα

Ο πειραματικός χώρος τέχνης αν[ά]μεσα παρουσιάζει το σεμινάριο art therapy της Έφης Θεοδώρου-Συμβούλου Ψυχικής Υγείας και Ψυχοθεραπεύτριας-με τίτλο «Φωτογραφία & Αυτογνωσία», στις 9 - 10 & 16 - 17 Ιουνίου, ώρα 12:00 - 16:00.

Το σεμινάριο αυτό πραγματοποιείται στα πλαίσια της έκθεσης φωτογραφίας «Ορίζοντας Γεγονότων» της Νατάσας Βλαχάκη, που φιλοξενείται στο χώρο από τις 11 έως 23 Ιουνίου. Η δουλειά αυτή, η οποία κέρδισε έπαινο στις Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων 2011, πραγματεύεται το αυτοπορτραίτο ως μέσο ανάλυσης της προσωπικής κατάστασης, μέσο αυτοίασης και αυτοπροσδιορισμού.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φωτογράφους ερασιτέχνες και επαγγελματίες αλλά και σε όσους θα ήθελαν να ανακαλύψουν πράγματα για τον εαυτό τους με μέσο τη φωτογραφία.

Λίγα λόγια για το σεμινάριο:
«Η φωτογραφία ως μέσο έκφρασης δηλώνει πολλά για τον εαυτό μας. Η προέκταση της στη τέχνη αλλά και ο τρόπος με τον οποίο προσωπικά επιλέγουμε να δημιουργήσουμε, είναι ένα σημαντικό όχημα για αυτογνωσία. Μέσα από το σεμινάριο «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ» δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε βιωματικά σε επαφή με τις σκέψεις, τα συναισθήματά μας, όπως επίσης με τις ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες που κρύβουμε μέσα μας».
Απαραίτητη για όσους επιθυμείτε να συμμετάσχετε, είναι μια φωτογραφία. (Αυτοπορτραίτο ή κάποια που να σας συμπεριλαμβάνει).

Η συμμετοχή είναι 20 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στην Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (ΠEΨΑΕΕ ) και στο θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης «Θησέας».

Για κρατήσεις και πληροφορίες στο mail photoworkshop2012@yahoo.gr και στο Τ : 6985826978.
Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας τρεις ημέρες πριν από τις παραπάνω ημερομηνίες.