2ος Μαραθώνιος Ψηφιακής Φωτογραφίας Fnac

2ος Μαραθώνιος Ψηφιακής Φωτογραφίας Fnac
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · Αθήνα // Δημοσίευση: 08 Μάιος 2010

ένας φωτογραφικός μαραθώνιος με ελεύθερη πρόσκληση προς στο κοινό

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου Μαραθωνίου διοργανώνεται και φέτος από τη Fnac ο 2ος Μαραθώνιος Ψηφιακής Φωτογραφίας!

Αν έχεις πάθος με τη φωτογραφία και είναι ένας τρόπος να εκφράζεσαι καλλιτεχνικά, τότε είσαι έτοιμος να λάβεις μέρος στο 2ο Μαραθώνιο Ψηφιακής Φωτογραφίας στις 15 Μαΐου και να κερδίσεις μοναδικά δώρα!

Σάββατο 15 Μαΐου 2010
Ένας... μαραθώνιος διαγωνισμός για αποφασισμένους φωτογράφους, αρχάριους, έμπειρους, οικογένειες, φίλους, ένας μαραθώνιος ανοιχτός σε όλους όσους θέλουν να αφιερώσουν μια μέρα διασκέδασης στη φωτογραφία!

Στόχος του Μαραθώνιου
Θα έχετε 7 ώρες στη διάθεσή σας για να φωτογραφίσετε με το δικό σας εξοπλισμό ένα συγκεκριμένο θέμα που θα σας δοθεί το πρωί του Σαββάτου στη Fnac της επιλογής σας και να προσκομίσετε 3 φωτογραφίες της επιλογής σας στο τέλος της ημέρας.

 

Πρόγραμμα Μαραθωνίου

10.30: Συγκέντρωση στο κατάστημα Fnac της επιλογής σας όπου έχετε δηλώσει συμμετοχή (σημείο εκκίνησης). Καφές & Καλωσόρισμα. Επεξήγηση του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού και παράδοση ατομικού Kit Μαραθωνίου*.
11.00: Ανακοίνωση του θέματος του διαγωνισμού και έναρξη μαραθωνίου.
18.00: Παράδοση 3 επιλεγμένων φωτογραφιών σε ηλεκτρονική μορφή στο κατάστημα Fnac όπου έχετε δηλώσει συμμετοχή.

 

Οι νικητές

Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευτούν από την κριτική επιτροπή και οι νικητές θα κερδίσουν επαγγελματικές ψηφιακές μηχανές SONY, ενώ οι 20 καλύτερες θα αποτελέσουν έκθεση φωτογραφίας στο Forum της Fnac Αμαρουσίου & Μοναστηρακίου τον Ιούλιο. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας στο Forum της Fnac Μοναστηράκι την 1η Ιουλίου.

Δώρα Νικητών:
1ο δώρο: Ψηφιακή Μηχανή SONY DSLR-A450L             
2ο δώρο: Ψηφιακή Μηχανή SONY DSCW350                 
3ο δώρο: Ψηφιακή Μηχανή SONY DSCW310

 

Η κριτική επιτροπή
Η κριτική επιτροπή αποτελείται από έναν καθηγητή της Ακαδημίας Δημιουργικής Φωτογραφίας Leica Academy, ένα φωτογράφο του μεγαλύτερου ελληνικού site για τη φωτογραφία www.dpgr.gr και έναν εκπρόσωπο της Fnac.

Δηλώσεις συμμετοχής
Μπορείτε να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή από την Παρασκευή 16 Απριλίου στα καταστήματα Fnac Μαρούσι, Μοναστηράκι και Γλυφάδα, αλλά και online στη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας ή στο site www.dpgr.gr , συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής**.

 

Μεγάλος Χορηγός: SONY
Με τη συνεργασία της Ακαδημίας Δημιουργικής Φωτογραφίας Leica
Χορηγοί Επικοινωνίας Dpgr (www.dpgr.gr) & Dailymotion (www.dailymotion.gr)

*Προσοχή! Το κιτ δεν περιλαμβάνει τεχνικό εξοπλισμό καθώς ο κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει με το δικό του φωτογραφικό εξοπλισμό.
**Στην ειδική φόρμα συμμετοχής θα βρείτε και τους όρους του διαγωνισμού.