Το καρναβάλι

άντρες ντυμένοι με δέρματα ζώων και κουδούνες στον αλευροπόλεμο
· Διαγωνισμοί · Αποτελέσματα · Ελληνικοί · Ρέθυμνο // Δημοσίευση: 10 Μάιος 2010

ανακοίνωση αποτελεσμάτων

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ολοκληρώθηκε ο πανελλήνιος διαγωνισμός έγχρωμης καλλιτεχνικής φωτογραφίας με θέμα: «Το καρναβάλι» που προκηρύχθηκε από την φωτογραφική ομάδα photogroup f1 σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνης. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μπορείτε να δείτε στην σελίδα http://www.flickr.com/photos/photogroupf1

H φωτογραφική ομάδα photogroup f1 ευχαριστεί πολύ όλους όσους έλαβαν μέρος σε αυτή την προσπάθεια, είτε, συμμετέχοντας σαν διαγωνιζόμενος, είτε, σαν κριτής είτε, απλά σαν υποστηρικτής της ιδέας.

Επίσης ευχαριστεί τον χορηγό του διαγωνισμού http://www.dgstores.gr για τα πλούσια δώρα που πρόσφερε στους νικητές καθώς επίσης και το Δήμο Ρεθύμνου για την στήριξη του.

Βραβεία και Έπαινοι
1ο Βραβείο: Ψιλάκη Έφη
2ο Βραβείο: Jonneksson Jonnek
3ο Βραβείο: Χουζούρης Αντωνης
1ος έπαινος: Ψιλάκη Έφη
2ος έπαινος: Ψιλάκη Έφη
3ος έπαινος: Δοδοπούλου Ντίνα

Σαν συνέχεια του διαγωνισμού θα είναι η υπαίθρια έκθεση των φωτογραφιών που αναδείχθηκαν εκτυπωμένες σε μεγάλη διάσταση π.χ. 50χ70 σε κεντρική πλατεία της πόλης του Ρεθύμνου (πλατεία αγνώστου στρατιώτη) περίπου κατά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Επίσης οι φωτογραφίες που αναδείχτηκαν στον διαγωνισμό θα εκτεθούν σε κλειστό χώρο πλέον, παραμονές του ερχόμενου καρναβαλιού (2011) οπότε φιλοδοξεί η φωτογραφική ομάδα photogroup f1 να προκηρύξει τον δεύτερο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «το καρναβάλι».