Ύδατα και Όρη στη διασυνοριακή περιοχή

λογότυπο φορέα
· Διαγωνισμοί · Διεθνείς · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 01 Αυγ 2012

διαγωνισμός και περιοδεύουσα έκθεση φωτογραφίας στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συνεργασίας

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία», με την υποστήριξη της Κοινής Τεχνικής Γραμματείας του IPA Διασυνοριακού Προγράμματος «Ελλάδα - πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013» και της Εθνικής Αρχής στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, διοργανώνουν διαγωνισμό και περιοδεύουσα έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ύδατα και Όρη στη διασυνοριακή περιοχή» στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συνεργασίας.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό φωτογραφίας είναι ανοικτή για τους κατοίκους των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Οι φωτογραφίες πρέπει να συνδέονται με το θέμα του διαγωνισμού και μπορούν να απεικονίζουν τη φυσική ομορφιά και τις περιοχές Natura 2000, την αγροτική ζωή, τη χλωρίδα και τη πανίδα, τη ζωή και την αλληλεπίδραση των ανθρώπων με τη φύση ή οτιδήποτε άλλο αντικατοπτρίζει το μοναδικό και ξεχωριστό χαρακτήρα της διασυνοριακής περιοχής.

Οι καλύτερες τρεις φωτογραφίες θα βραβευτούν, ενώ πενήντα φωτογραφίες θα εκτεθούν στις Σέρρες και τη Bitola. Οι φωτογραφίες πρέπει να σταλούν σε ψηφιακή μορφή έως τη 3η Σεπτεμβρίου 2012.

Όροι διαγωνισμού

Φόρμα συμμετοχής