Η Ευρώπη στην περιοχή μου

λογότυπο φορέα
· Διαγωνισμοί · Διεθνείς · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 09 Αυγ 2012

διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Θέλεις να κερδίσεις εξοπλισμό ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής αξίας μέχρι 1.000 € και επιπλέον ένα ταξίδι για δυο στις Βρυξέλλες; Πάρε μέρος αυτό το καλοκαίρι στο διαγωνισμό φωτογραφίας «Η Ευρώπη στην περιοχή μου»!

Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στη σελίδα facebook της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να υποβάλουν φωτογραφίες σε δυο κατηγορίες:

  •  «Το Έργο μου» ανοιχτό σε οργανισμούς που έχουν λάβει ευρωπαϊκή περιφερειακή χρηματοδότηση (δηλαδή από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ή το Ταμείο Συνοχής)
  •  «Αυτόπτης μάρτυρας», ανοιχτό σε οποιονδήποτε κάτοικο της ΕΕ που εντοπίζει ένα έργο είτε στην περιοχή του/της ή όταν επισκέπτεται άλλη περιφέρεια.

Το μόνο που χρειάζεται για τη συμμετοχή σου είναι να φωτογραφίσεις ένα έργο που περιλαμβάνει μια ένδειξη ευρωπαϊκής περιφερειακής χρηματοδότησης (π.χ. η προβολή σε πίνακα ανακοινώσεων, ταμπέλα, πλάκα κ.λπ., με τη σημαία της ΕΕ και πληροφορίες για τη χρηματοδότηση στις εικόνες). Δυο νικητές θα επιλεγούν σε κάθε κατηγορία. Ένας με λαϊκή ψήφο και ένας από κριτική επιτροπή που θα επιλέξει μεταξύ των υπολοίπων πιο δημοφιλών συμμετοχών. Οι φωτογραφίες θα κριθούν για την αισθητική τους ποιότητα, τη δημιουργικότητα και τη σχετικότητα με την πολιτική της ΕΕ.

Βοήθησέ μας να μεταδώσουμε το νέο για το διαγωνισμό και να προβάλλουμε μερικά από τα υπέροχα έργα στην Ευρώπη που στηρίζονται με περιφερειακή χρηματοδότηση. Έλα στο @EU_Regional στο Twitter και στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Facebook (https://www.facebook.com/EuropeanCommission) για περισσότερα νέα σύντομα. Και τελικά, όταν είσαι στην πατρίδα σου ή σε άλλη χώρα, να έχεις το νου σου για έργα και τη φωτογραφική σου μηχανή έτοιμη!

Μπορείτε να υποβάλετε τη συμμετοχή σας έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.