Μεγάλος Διαγωνισμός Υποτροφιών από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το FMAG.GR

αφίσα διαγωνισμού
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 09 Αυγ 2012

επιδότηση διδάκτρων 1.200 € ανά έτος, για σπουδές στις ειδικότητες του Art & Design School

Μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών διοργανώνουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και η ιστοσελίδα FMAG.GR, και προσφέρουν σε όλους τους επισκέπτες του fmag.gr τη δυνατότητα να σπουδάσουν με επιδότηση διδάκτρων 1.200 € ανά έτος, σε κάποια από τις ειδικότητες του Art & Design School:

 

 • Γραφίστας Εντύπου & Ηλεκτρ. Μέσων
 • Τεχνικός Διακόσμησης
 • Τεχνικός Κινούμενης Εικόνας Ηλεκτρονικής Σχεδίασης Γραφήματος

Συμπλήρωσε την ειδική φόρμα με τα στοιχεία σου

 

Όροι Διαγωνισμού

 1. O Διαγωνισμός θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 10/08/2012 έως 30/09/2012.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι επισκέπτες του fmag.gr. Συγκεκριμένα, μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας με τα στοιχεία τους την ειδική φόρμα. Θα ληφθούν υπ’ όψιν μόνο συμμετοχές που ανταποκρίνονται στην παραπάνω διαδικασία.
 3. Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι του fmag.gr και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους.
 4. Όλοι  οι συμμετέχοντες που θα συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής, κερδίζουν επιδότηση διδάκτρων 1.200 € για κάθε έτος σπουδών στις ειδικότητες του Art & Design School του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
 5. Η επιδότηση διδάκτρων αφορά αυστηρά και μόνο στα δίδακτρα των σπουδών και όχι στα fees, έξοδα εγγραφής, ή οποιαδήποτε άλλη οικονομική υποχρέωση προς τρίτους (πανεπιστημιακοί φορείς, κρατικοί φορείς) που συνοδεύουν την εγγραφή σε πρόγραμμα σπουδών.
 6. Η επιδότηση διδάκτρων αφορά αυστηρά και μόνο στα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ που θα λειτουργήσουν κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2012-2013 .
 7. Η επικοινωνία με τους νικητές για την ενημέρωση σχετικά με την επιδότηση διδάκτρων θα γίνεται τηλεφωνικά, στον αριθμό τον οποίο οι ίδιοι απέστειλαν για την συμμετοχή τους. Σε περίπτωση που είναι αδύνατον να ειδοποιηθεί κάποιος νικητής λόγω λαθεμένων στοιχείων επικοινωνίας, θα χάνει αυτομάτως το δικαίωμα να παραλάβει το δώρο του.
 8. Οι παρόντες όροι, κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού, θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα http://www.iek-xini.edu.gr.
 9. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

 

Το IEK ΞΥΝΗ Μακεδονίας, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με το κύρος, την αξιοπιστία και την εμπειρία 55 ετών στην εκπαίδευση, με 13 τομείς σπουδών και 67 ειδικότητες, παρέχει στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες πολύπλευρη κατάρτιση και πλήρως αναγνωρισμένο και ανταγωνιστικό πτυχίο.

Η προσφορά υποτροφιών αποτελεί παράδοση για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, ο οποίος σε ετήσια βάση παρέχει τη δυνατότητα σε νέους να σπουδάσουν με χαμηλό κόστος διδάκτρων.