Ο τόπος και οι άνθρωποί του

λογότυπο φορέα
· Διαγωνισμοί · Διεθνείς · Θέρμη · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 17 Αυγ 2012

διαγωνισμός από τη Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013

Η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013», με την υποστήριξη της Κοινής Τεχνικής Γραμματείας του Προγράμματος και της Εθνικής Αρχής στη Βουλγαρία, οργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Ο τόπος και οι άνθρωποί του» με την ευκαιρία της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας (European Cooperation Day), που θα εορταστεί φέτος την 21η Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή της μεγάλης πλειοψηφίας των Προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η συμμετοχή θα είναι ανοικτή σε κάτοικους της επιλέξιμης περιοχής του Προγράμματος τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Βουλγαρία. Ειδικότερα από την Ελλάδα από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (περιφερειακές ενότητες Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Δράμας) και από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών). Από την Βουλγαρία οι περιφέρειες South-Central Planning Region και South-East Planning Region με τις περιοχές του Blagoevgrad, Smolyan, Kardjali και του Haskovo.

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευθούν, ενώ επιλεγμένες φωτογραφίες θα εκτεθούν στην πόλη των Σερρών κατά το χρονικό διάστημα 21-28/09/2012.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Ο Τόπος και οι Άνθρωποί του» αρχίζει από 20 Ιουλίου και με καταληκτική ημερομηνία αποστολής των φωτογραφιών την Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου 2012.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν ιδιώτες άνω των 18 ετών που κατοικούν στην επιλέξιμη περιοχή του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013».

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος στην κατηγορία “Latest News”.

Δελτίο Τύπου

Όροι διαγωνισμού - Φόρμα συμμετοχής