Η ζωή σε ένα χαρτί με στίχους και εικόνες

ασπρόμαυρη φωτογραφία, κεφάλι αγάλματος
· Εκθέσεις · Κοζάνη // Δημοσίευση: 11 Μάιος 2010

έκθεση φωτογραφίας από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης ΦΩΤΟΔΙΟΔΟΣ

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης ΦΩΤΟΔΙΟΔΟΣ παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η ζωή σε ένα χαρτί με στίχους και εικόνες» που θα φιλοξενηθεί από τις 12/5/10 έως 22/5/10 στον εκθεσιακό του χώρο έναντι της Μητροπόλεως.

Οι φετινοί απόφοιτοι του εργαστηρίου μας ανέλαβαν ένα δύσκολο θεματικά φωτογραφικό έργο που αφορά το πάντρεμα της φωτογραφίας με την ποίηση. Ο κάθε φωτογράφος έχει επιλέξει ένα ποίημα της αρεσκείας του και προσπάθησε να το αποδώσει με έξι φωτογραφίες.

Στον εκθεσιακό χώρο θα γίνεται η ταυτόχρονη παρουσίαση ποιημάτων και εικόνων ώστε ο επισκέπτης να παρακολουθεί εύκολα τον παραλληλισμό εικόνων και στίχων! Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα μιας και η ποίηση παίζει μέσα μας με εικόνες και συναισθήματα όπως αντίστοιχα και η φωτογραφία!

Στην εκδήλωση των εγκαινίων 12/5/10 ώρα 20:00 θα δοθούν τα πτυχία στους μαθητές που παρακολούθησαν τον ετήσιο κύκλο των μαθημάτων του εργαστηρίου.

Οι συμμετέχοντες φωτογράφοι είναι:
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΛΙΑΤΣΑΡΗ ΕΛΕΝΗ, ΣΟΦΙΑ ΓΚΕΚΑ, ΤΣΕΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΝΑΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΣΙΜΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ.