Ειρήνη είναι - Ειρήνη δεν είναι

λογότυπο φορέα
· Διαγωνισμοί // Δημοσίευση: 30 Αυγ 2012

ολοκληρώθηκε ο 4ος διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας από τη ΜΚΟ Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία

Ο 4ος διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας «Ειρήνη Είναι» ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 31 Ιουλίου. Στους 4 μήνες που διήρκεσε, την ιστοσελίδα του διαγωνισμού επισκέφθηκαν πάνω από 11000 μοναδικοί επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

1500 φωτογραφίες, 275 φωτογράφοι από 53 χώρες, είναι ο τελικός απολογισμός του διαγωνισμού του 2012 με θέμα «Ειρήνη Είναι – Ειρήνη ΔΕΝ Είναι».

Οι κριτές ήδη έχουν ξεκινήσει να αξιολογούν τις φωτογραφίες και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Ειρήνη, με ειδικό δελτίο τύπου και στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Την ίδια ημέρα, στις 19:00, στα γραφεία του διεθνούς οργανισμού «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία» στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση των διακριθεισών φωτογραφιών και την απονομή των επαίνων και των δώρων.

Τις φωτογραφίες και των δύο κατηγοριών καθώς και τα ονόματα των 9 κριτών μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Η διεθνής ΜΚΟ «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία» ευχαριστεί θερμά όλους όσους υποστήριξαν και τον φετινό διαγωνισμό, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η διαφορά ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα είναι η δράση!