Η ΙΟΝ Αμυγδάλου ταξιδεύει στην Ελλάδα!

πρόσκληση εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 05 Σεπ 2012

διαγωνισμός φωτογραφίας στο facebook από την Εταιρεία ΙΟΝ ΑΕ

Η Εταιρεία ΙΟΝ ΑΕ, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας που θα διεξαχθεί στο facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 3 φωτογραφικές μηχανές, 2 τσάντες LOMO και προϊοντα ΙΟΝ.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε like στη σελίδα της ΙΟΝ Αμυγδάλου στο facebook και στη συνέχεια να ανεβάσετε μια φωτογραφία η οποία να προέρχεται από ελληνικό τοπίο ακολουθούμενη από ένα τίτλο με μια μικρή περιγραφή στην οποία να ορίζεται και ο τόπος στον οποίο τραβήχτηκε.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 6 Αυγούστου 2012 μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου 2012 (ώρα 21:00).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Η εταιρία με την επωνυμία «ΙΟΝ ΑΕ » (ή η «Εταιρεία»), που εδρεύει στο Ν.Φάληρο, Πειραιώς 82, διοργανώνει διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο facebook υπό τους κάτωθι όρους.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει κάθε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών, εξαιρουμένων των εργαζομένων στην ΙΟΝ Α.Ε και στη μεσολαβούσα για τη διοργάνωση του διαγωνισμού εταιρεία Connexion3, καθώς και των συζύγων και των συγγενών τους έως Α΄και Β' βαθμού.
 • Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο facebook (ION Amigdalou) από την 6/08/2012 μέχρι και 9/09/2012 (ώρα 21:00).
 • Η διαδικασία συμμετοχής στον εν λόγω διαγωνισμό είναι η εξής: Οποιοσδήποτε χρήστης του facebook επιθυμεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να μπει στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο facebook (ION Αmigdalou), να εγγραφεί (κάνει like) και να δηλώσει ότι αποδέχεται τους όρους του διαγωνισμού.
 • Έπειτα, να ανεβάσει μία φωτογραφία του που προέρχεται από ελληνικό τοπίο, συμπληρώνοντας το πεδίο «Τίτλος».
 • Μέρος της περιγραφής πρέπει να είναι και η προέλευση/τόπος που τραβήχτηκε η φωτογραφία:
 • (π.χ) Τίτλος (της φωτογραφίας): Διακοπές στη Σαντορίνη (τόπος= Σαντορίνη)
 • Για να είναι έγκυρες οι φωτογραφίες πρέπει να:
 • 1) να προέρχονται αυστηρά από κάποιο ελληνικό τοπίο
 • 2) να δηλώνουν μέσω της περιγραφής την τοποθεσία που τραβήχτηκε η φωτογραφία
 • 3) τα πνευματικά δικαιώματα να ανήκουν στο συμμετέχοντα , είτε επειδή ο ίδιος έχει τραβήξει τη φωτογραφία είτε επειδή ο ίδιος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τη φωτογραφία.
 • 4) Στην περίπτωση που η φωτογραφία περιέχει πρόσωπα, τότε ο συμμετέχων να έχει ζητήσει τη συγκατάθεσή τους για χρήση στον εν λόγω διαγωνισμό.
 • Δύο φορές την εβδομάδα μέχρι το τέλος του διαγωνισμού, δύο φωτογραφίες που επιλέγονται από την Εταιρεία και ανήκουν σε διαφορετικούς συμμετέχοντες, θα διακοσμούν τον τοίχο (wall) στο facebook της σελίδας ION Amigdalou. Οι φωτογραφίες πριν δημοσιευτούν θα επεξεργάζονται προκειμένου να υπάρχει η παρουσία της ΙΟΝ Αμυγδάλου.
 • Οι κάτοχοι των φωτογραφιών, αυτομάτως θεωρούνται οι «Νικητές της εβδομάδας» και κερδίζουν από ενα κουτί ΙΟΝ Αμυγδάλου.
 • Ως εκ τούτο, οι τελευταίοι, παραχωρούν το δικαίωμα στην Εταιρεία να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό για δικές της προωθητικές ενέργειες. Στην περίπτωση που η φωτογραφία περιέχει πρόσωπα, τότε οι συμμετέχοντες παραχωρούν το παραπάνω δικαίωμα χρήσης στην Εταιρεία, χωρίς να δικαιούνται κάποια οικονομική ή περαιτέρω αξίωση.
 • Η διοργανώτρια εταιρεία θα ενημερώσει τους παραπάνω νικητές μέσω facebook προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους. Οι «νικητές της εβδομάδας» εφόσον απαντήσουν στο email, θα παραλάβουν τα δώρα τους μέσα στον μήνα Οκτώβριο, καθώς λόγω θέρους δεν είναι εφικτή η αποστολή των προϊόντων. Όσοι από τους νικητές επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα νωρίτερα μπορούν - κατόπην συννενόησης με τη διοργανώτρια εταιρεία για συγκεκριμένη ημέρα και ώρα - να παραλάβουν τα δώρα τους από την ΙΟΝ: Πειραιώς 82, Ν.Φάληρο.
 • Ο διαγωνιζόμενος έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει μία συμμετοχή στην κλήρωση για το δώρο. Προαιρετικά, ο διαγωνιζόμενος έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει για τη διαδικασία του ως άνω διαγωνισμού, στέλνοντας πρόσκληση συμμετοχής και σε άλλους φίλους του στο facebook.
 • Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν ολοκληρώσει τη διαδικασία η συμμετοχή του θα ματαιώνεται και θα πρέπει να επαναληφθεί η διαδικασία. Κατόπιν των ανωτέρω ολοκληρώνεται η έγκυρη συμμετοχή στην κλήρωση του διαγωνισμού.
 • Για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μία κλήρωση στις 10/09 ώρα 09:00πμ και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν εντός της ημέρας. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 5 νικητές και 3 επιλαχόντες. Από αυτούς 3 θα κερδίσουν φωτογραφικές μηχανές Lomo, ενώ άλλοι 2 τσάντες Lomo. Οι υπόλοιποι 3 θα ενημερωθούν εφόσον δεν βρεθούν οι παραπάνω 5 τυχεροί. Οι επιλαχόντες της κλήρωσης, θα έχουν δικαίωμα κατά τη σειρά ανάδειξής τους από την κλήρωση, να λάβουν το δώρο, μόνο στην περίπτωση κατά την οποία ο νικητής, ή ο αμέσως προηγούμενος επιλαχών αρνηθεί, αδρανήσει ή ακυρωθεί σύμφωνα με όσα ορίζονται κατωτέρω.
 • Οι νικητές των συγκεκριμένων δώρων έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν χρώμα και σχέδιο από τις διαθέσιμες φωτογραφικές μηχανές και τσάντες που θα τους στείλει η διοργανώτρια εταιρεία. Εφόσον επιλέξουν, ενδεχομένως να υπάρξει ένας χρόνος αναμονής 15 ημερών προκειμένου να λάβουν τα συγκεκριμένα δώρα που ζήτησαν.
 • Ο κάθε νικητής θα ειδοποιηθεί για το αποτέλεσμα της κλήρωσης με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) της εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ο ίδιος έχει δηλώσει στο facebook. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση εσφαλμένης ή μη ορθής συμπλήρωσης των ως άνω στοιχείων επικοινωνίας από τους συμμετέχοντες. Ο νικητής οφείλει εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσής του για το αποτέλεσμα να επιβεβαιώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του στην εταιρεία.
 • Με το ως άνω e-mail, ο κάθε νικητής θα ενημερωθεί σχετικά με το δώρο, την αποδοχή του και τη διευθέτηση όλων των λεπτομερειών αυτού κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα που για λόγους διαφύλαξης ασφάλειας της διαδικασίας δεν συμπεριλαμβάνονται στο παρόν. Σημειώνεται ότι η επικοινωνία μεταξύ της εταιρείας και του κάθε τυχερού νικητή, η διευθέτηση των λεπτομερειών και σε κάθε περίπτωση η διαδικασία αποδοχής ή άρνησης του δώρου και η επιβεβαίωση των στοιχείων του νικητή πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο μέσα σε 40 ημέρες από την ημερομηνία της γνωστοποίησης του αποτελέσματος της κλήρωσης. Σε περίπτωση κατά την οποία η ως άνω ορισθείσα διαδικασία δεν ολοκληρωθεί μέχρι την ως άνω καταληκτική προθεσμία είτε διότι ο νικητής δεν ανευρίσκεται παρά τις προσπάθειες επικοινωνίας της εταιρείας (λόγω εσφαλμένης καταχώρισης των στοιχείων επικοινωνίας του), ή αυτός δεν επικοινωνεί με την ΙΟΝ ΑΕ , ή αυτός αρνηθεί την παραλαβή του δώρου για οποιονδήποτε λόγο, ή ακυρωθεί κατά τα κατωτέρω από την ION AE, η τελευταία διατηρεί το δικαίωμα όπως παραδώσει το αδιάθετο από την κλήρωση δώρο στον κατά τη σειρά ανάδειξης από την κλήρωση αμέσως επόμενο επιλαχόντα νικητή που θα ανταποκριθεί.
 • Απαγορεύεται ρητά η αντικατάσταση του διαγωνιζόμενου από έτερο πρόσωπο προκειμένου αυτό να συμμετέχει στη σχετική κλήρωση.
 • Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες παρέχουν τη ρητή συναίνεσή τους στην εταιρεία Connexion3 να αναρτήσει και να διατηρήσει αναρτημένα τα ονόματά τους, εφόσον το επιθυμεί (η Εταιρεία), στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, καθώς και σε όποιο τηλεοπτικοακουστικό μέσο κριθεί απαραίτητο για την εκπλήρωση των διαφημιστικών σκοπών της εταιρείας (ραδιόφωνο, τηλεόραση, ίντερνετ, έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος). Άρνηση οποιουδήποτε συμμετέχοντα ή και του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, νομιμοποιεί την εταιρεία να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου ή και να το ανακαλέσει.
 • Το δώρο είναι προσωπικό, με αυστηρώς προσωποπαγή χαρακτήρα, δεν μεταβιβάζεται, δεν εκχωρείται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. Το δε δικαίωμα παραλαβής του δώρου δεν εκχωρείται από τον νικητή σε οποιονδήποτε τρίτο. Κατά την παραλαβή του δώρου ο νικητής πρέπει απαραιτήτως να υπογράψει σχετική δήλωση αποδοχής του, προσκομίζοντας και επιδεικνύοντας την ταυτότητά ή το διαβατήριό του αλλιώς χάνει το δικαίωμα στο δώρο που κέρδισε.
 • Φωτογραφίες με ακατάλληλο περιεχόμενο ή προσβλητικό ακυρώνονται αυτομάτως από τη διοργανώτρια εταιρεία χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες.
 • Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά του προϊόντος.