Μεσαιωνικό Φεστιβάλ 2006 -2012

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Ρόδος // Δημοσίευση: 06 Σεπ 2012

έκθεση φωτογραφίας από το Μεσαιωνικό Ρόδο στη Ρόδο

To Μεσαιωνικό Φεστιβάλ – «Γιορτές των Κάστρων», που ξεκίνησε το 2006 από το σύλλογο «Μεσαιωνικό Ρόδο» συνεχίζει μέχρι σήμερα να αναδεικνύει την πολιτιστική μας κληρονομιά αξιοποιώντας τα μεσαιωνικά και βυζαντινά μνημεία που ζωντανεύουν μέσα από τις ιστορικές αναπαραστάσεις, στους ρυθμούς της μεσαιωνικής μουσικής.

Σκηνές και Στιγμές γεμάτες χρώμα και μελωδία αιχμαλωτίζονται από τους φακούς των Εραστών της Τέχνης της ομάδας PhotOrion και πολλών ακόμα ερασιτεχνών και επαγγελματιών, εθελοντών φωτογράφων, για να μείνουν ανεξίτηλες και να παρουσιαστούν στο κοινό που σίγουρα θα εντυπωσιαστεί από το αποτέλεσμα που προκύπτει από το πάντρεμα της φωτογραφικής τέχνης με τις ιστορικές αναπαραστάσεις και τους μεσαιωνικούς μας χώρους.

24 Ερασιτέχνες και Επαγγελματίες φωτογράφοι αποτυπώνουν με μοναδικό τρόπο το ... ταξίδι στο χρόνο ... με μέσο το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ νήσου Ρόδου!

Η έκθεση φωτογραφίας θα φιλοξενηθεί στον πιο ταιριαστό μεσαιωνικό χώρο, με τις πέτρινες αίθουσες, του Παλιού Συσσιτίου, στη Μεσαιωνική Πόλη (οδός Σωκράτους)

Υπό την Αιγίδα του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης
Με τη Στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

Την έκθεση οργανώνει και επιμελείται το «Μεσαιωνικό Ρόδο» με την επίβλεψη των: Κωνσταντίνου Γρηγοράκη, Δημήτρη Κλαδογένη, Άννας Αχιολά αλλά και την αρωγή πολλών ακόμα εθελοντών και χορηγών!

Εγκαίνια: 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι (αλφαβητικά):
Αναστασιάδης Μάνος
Βαρώνος Σταύρος
Γιαννούρης Σταύρος
Γκανάτσιος Ανδρέας
Γρηγοράκης Κωνσταντίνος
Γιορδαμνή Κασσανή Βούλα
Καρασάββα Χριστίνα
Καταξενός Χρήστος
Κλαδογένης Δημήτρης
Κορκίδας Κωνσταντίνος
Κούκουλας Μόσχος
Κούρου Εβίτα
Λαμπριανίδης Παναγιώτης
Μπακάλης Μάνος
Μπαξεβάνογλου Εύα
Μπιλλιά Δανάη
Παστρικός Γιώργος
Πυλαρινός Ηρακλής
Σαρρής Μανόλης
Χατζηκαντής Βαλάντης
Χατζηνικήτας Ερίκος
Χατζηχριστοδούλου Κατερίνα
Χριστοφής Τέρρυ
Herb Jung (Γερμανία)