Φωτογραφικά Σεμινάρια από τον Ελείτροχο

φωτογραφία εκδήλωσης
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Θήβα // Δημοσίευση: 16 Σεπ 2012

σεμινάριο φωτογραφίας από τον Δημήτρη Τσεβά στην Θήβα

Ο «Ελείτροχος» παράλληλα με τα Μαθήματα Φωτογραφίας 2012-2013, διοργανώνει και Φωτογραφικά Σεμινάρια για την περίοδο Οκτώβριος 2012 – Ιούνιος 2013, εισηγητής των οποίων θα είναι ο δάσκαλος Φωτογραφίας κος Τσεβάς Δημήτριος.

Τα σεμινάρια αποτελούν ένα κύκλο μαθημάτων στον οποίο θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές Αισθητικής της Φωτογραφίας, όπως αυτές διαμορφώνονται από το έργο σημαντικών φωτογράφων.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα, ημέρα Σάββατο και θα έχουν διάρκεια τεσσάρων ωρών.

Δημήτρης Τσεβάς
Ο Δημήτρης Τσεβάς γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Σπούδασε φωτογραφία στην Ακαδημία Δημιουργικής Φωτογραφίας Leica και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας φωτογράφος συνεργαζόμενος με διάφορα περιοδικά και εκδόσεις. Επίσης, φωτογραφίζει για το προφίλ και τους ετήσιους απολογισμούς διαφόρων εταιρειών και επιχειρήσεων. Είναι γενικός γραμματέας του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων Φωτογράφων ΦΟΙΒΟΣ και μέλος της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας. Διδάσκει φωτογραφία στη Leica Academy (http://www.leica-academy.gr/teachers.htm) και στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ. Έχει δώσει σειρά διαλέξεων για τη φωτογραφία στη Fnac Αθήνας. Φωτογραφίες του έχουν παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, τη Γερμανία και την Κούβα. Δουλειά του κου Τσεβά Δ. μπορείτε να δείτε και στο http://www.leica-academy.gr/portfolios/teachers/tsevas/index.html

Λοιποί τίτλοι
(2010) Θερινά σινεμά, Info Health - Εκδόσεις Τεθλασμένη [φωτογράφιση]
(1998) Photo Presentations, Ακαδημία Δημιουργικής Φωτογραφίας Leica [φωτογράφιση]