Πρώτη επαφή

φωτογραφία εκδήλωσης
· Προβολές · Λιβαδειά // Δημοσίευση: 09 Σεπ 2012

προβολή φωτογραφιών της φωτογραφικής ομάδας f5,6 στη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς

H Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, διοργανώνει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:00, προβολή φωτογραφιών της φωτογραφικής ομάδας f5,6 με τίτλο «Πρώτη επαφή».

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της έκθεσης φωτογραφίας των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς με τίτλο «Ένα ποίημα αναζητά τη φωτογραφία του».

Στην προβολή παρουσιάζεται δουλειά 10 φωτογράφων, οι οποίοι κατά την διάρκεια του 2011-12, εργάστηκαν πάνω σε θεματικές ενότητες που η ίδια η ομάδα επέλεξε.

Τα θέματα που η ομάδα εργάστηκε είναι τα εξής: Αντανάκλαση, Χρώμα, Remake (φωτογραφικό πρότζεκτ σε εξέλιξη), Ταξίδι, Αναμονή, Πορτραίτο.

Στην προβολή παρουσιάζουν φωτογραφίες οι:
Λιάνα Αθανασίου
Θεανώ Ιωαννίδη
Βάιος Καλαγιάς
Νικολέτα Καλαμβόκη
Φωτεινή Καραγιαννάκη
Μαρία Μπάκαβου
Βάγια Σαμαρά
Παύλος Σταυρουλάκης
Θεοδώρα Τσιτσανοπούλου
Στέλιος Χαρίσης

 

Λίγα λόγια για την ομάδα
Η Φωτογραφική Ομάδα f5,6 δημιουργήθηκε το 2011 ως υποομάδα της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας και λειτούργει παράλληλα με τον κύκλο μαθημάτων που γίνονται στη Φ.Λ.Λ. Στόχος της ομάδας είναι οι φωτογράφοι για 7 μήνες να εργαστούν μεταξύ τους για την παραγωγή μιας φωτογραφικής έκθεσης. Η θεματική στην οποία κινείτε η ομάδα δίνεται κάθε χρόνο από τους ίδιους τους φωτογράφους.

Μετά την προβολή φωτογραφιών της φωτογραφικής ομάδας f5,6 θα ακολουθήσει παρουσίαση - προβολή της φωτογραφικής δουλείας του Ανδρέα Κατσάκου.