Εβδομαδιαίες συναντήσεις από τη Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς

αφίσα εκδήλωσης
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Καστοριά // Δημοσίευση: 08 Οκτ 2012

εβδομαδιαίες συναντήσεις για την περίοδο 2012 - 2013

H Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς μετά από ένα διάστημα 3 περίπου μηνών απουσίας (αλλά όχι αδράνειας) επιστρέφει στην ενεργό δράση. Μετά το τέλος του σεμιναρίου Νέων Φωτογράφων και της έκθεσης στο τέλος των μαθημάτων είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις δράσεις της Λέσχης για την νέα χρόνια.

Σκοπός της λέσχης πέραν του σεμιναρίου ήταν η οργάνωση εβδομαδιαίων συναντήσεων όπου θα παρουσιάζονται διάφορα θέματα φωτογραφικού πάντα ενδιαφέροντος. Οι συναντήσεις αυτές θα έχουν διάρκεια περίπου 2 με 2,5 ώρες και θα είναι χωρισμένες σε θεματικές ενότητες οι οποίες θα έχουν ανακοινωθεί από πριν (υπάρχει η δυνατότητα οι συναντήσεις αυτές να διαφοροποιηθούν ή να διαμορφωθούν εν μέρη, ανάλογα με την διάθεση των συμμετεχόντων). Τις ενότητες αυτές κάθε φορά θα αναλαμβάνει διαφορετικός "εισηγητής" ο οποίος θα παρουσιάζει το θέμα του. Τα θέματα που θα αναπτύσσονται θα είναι διαφορετικά κάθε φορά (tips, photoshop, καλλιτεχνική φωτογραφία, παρουσιάσεις φωτογράφων κλπ) Οι συναντήσεις αυτές θα είναι δωρεάν καθώς δεν θα υπάρχει κάποιο αντίτιμο συμμετοχής.

Έτσι μπορούμε σήμερα να ανακοινώσουμε ότι οι εβδομαδιαίες συναντήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και ώρα 20:00 στην αίθουσα που παραχωρήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αθ. Χριστόπουλος» στη Λέσχη μας.

Φυσικά αυτό είναι ένα μόνο κομμάτι από τις δράσεις της Λέσχης για την νέα χρονιά. Μας περιμένουν εξορμήσεις, εκθέσεις και άλλες δράσεις τις οποίες θα έχουμε την χαρά να συζητήσουμε και να οργανώσουμε από κοινού.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Δευτέρα να σας δούμε από κοντά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε είτε στο mail celekas@cyta.gr (Αμανατίδης Στέλιος) είτε στα τηλ.
6947402444 κ. Τσουρτσούλας Δημήτρης
6945858037 κ. Αμανατίδης Στέλιος
Καθώς επίσης και στη σελίδα της Λέσχης στο facebook