Τι σημαίνει για σένα η επιστήμη;

λογότυπο φορέα
· Διαγωνισμοί · Διεθνείς · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 28 Δεκ 2012

ευρωπαϊκός διαγωνισμός φωτογραφίας για ομάδες νέων 13 - 18 ετών

Η επιστήμη βρίσκεται παντού γύρω μας. Μας ενδιαφέρει οτιδήποτε προσελκύει την προσοχή σου: από παράξενα φαινόμενα μέχρι εντυπωσιακά επιστημονικά επιτεύγματα σε δράση. Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό, πρέπει να είσαι μέλος μιας ομάδας τριών ατόμων, από τα οποία τουλάχιστον τα δύο να είναι κορίτσια. Η φωτογραφία σας δεν πρέπει να απεικονίζει πρόσωπα που μπορούν να αναγνωριστούν.

Λάβε μέρος τώρα, και η ομάδα σου μπορεί να κερδίσει ένα ταξίδι στην Πράγα (Τσεχική Δημοκρατία), για να παρακολουθήσει τον Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ή στην Ίσπρα (Ιταλία), για να επισκεφθεί το Κοινό Κέντρο Ερευνών! Ο διαγωνισμός είναι μηνιαίος, επομένως, πρέπει να υποβάλλετε τις φωτογραφίες σας μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα.

Βραβεία
Οι νικήτριες ομάδες κάθε μήνα, μεταξύ Δεκεμβρίου 2012 και Μαΐου 2013, θα αναδεικνύονται μέσω ενός συστήματος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και κάθε μέλος τους θα κερδίσει ένα συναρπαστικό πακέτο με υλικό της εκστρατείας. Οι καλύτερες από τις έξι μηνιαίες νικήτριες ομάδες θα επιλεγούν με τελική ψηφοφορία που θα αναδείξει τις νικήτριες του 1ου, 2ου και 3ου βραβείου του διαγωνισμού. Η ομάδα με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Πράγα τον Σεπτέμβριο του 2013, για να παρακολουθήσει τον Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τα μέλη της να ανακαλύψουν εντυπωσιακά επιστημονικά επιτεύγματα και να συναντήσουν πάνω από 100 νέους και νέες επιστήμονες από όλη την Ευρώπη!

Η δεύτερη νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Ίσπρα, για να επισκεφθεί τα ερευνητικά εργαστήρια και εγκαταστάσεις του Κοινού Κέντρου Ερευνών, της εσωτερικής επιστημονικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τα μέλη της θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πραγματικές επιστημονικές δραστηριότητες και να συναντήσουν έμπειρους και νέους επιστήμονες.

Τα μέλη της τρίτης νικήτριας ομάδας θα κερδίσουν από ένα ρολόι ICE Watch.

Διάβασε περισσότερα: Όροι και προϋποθέσεις

Λάβε μέρος και μην ξεχάσεις να ψηφίσεις τη συμμετοχή που προτιμάς!
Η ψηφοφορία αρχίζει τη 16η και λήγει την τελευταία ημέρα κάθε μήνα.