Ματιές στην πόλη

Αφίσα Έκθεσης
· Εκθέσεις · Καρδίτσα // Δημοσίευση: 11 Φεβ 2013

έκθεση των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕ.Φ.Κ.Κ.) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελευθέρων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας (Σ.Ε.Ε.Δ.Μ.Κ.) διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ματιές στην πόλη». Στόχος είναι η ανάδειξη του δομημένου περιβάλλοντος της Καρδίτσας, καθώς και η αναγνώριση των προβλημάτων της πόλης μας ως δυναμικού στοιχείου που μεταβάλλεται συνεχώς.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις 7 ημέρες δράσεων & ξεναγήσεων στην Καρδίτσα με τίτλο «ΕπιΣκέπτομαι την Πόλη μου», που διοργανώνονται σε μια προσπάθεια αναζωπύρωσης του ενδιαφέροντος για τη διαφύλαξη του πολιτιστικού, του περιβαλλοντικού και του ιστορικού αποθέματος της Καρδίτσας, αλλά και του μέλλοντος της πόλης μας.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό από τις 16/2 έως και τις 23/2/2013 στο χώρο του Φωτοκινηματογραφικού Μουσείου (ΛΕ.Φ.Κ.Κ.), ενώ τμήμα της κύριας έκθεσης θα φιλοξενηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων Ημερίδων (16/2 & 23/2). Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19.30.

Συμμετέχουν:
Αγραφιώτης Βασίλης
Γκαγκά Ελευθερία
Κωστάμης Θωμάς
Κωστάμης Τάσος
Μπολτσή Μαριάννα
Μπουμπάρας Διαμαντής
Μπρουζιώτης Θεόφιλος
Παγανός Ηλίας
Τσάτσος Γιάννης
Τσούκης Δημήτρης

Επιμέλεια Έκθεσης: Μπολτσή Μαριάννα