Μια ματιά στην άγρια όψη της Χίου, 2013

Λογότυπο Φορέα
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · Χίος // Δημοσίευση: 18 Mar 2013

διαγωνισμός φωτογραφίας από τον περιβαλλοντικό οργανισμό Chios Nature

Ο περιβαλλοντικός οργανισμός Chios Nature ανακοινώνει τον φετινό του Φωτογραφικό Διαγωνισμό, που, όπως και στις προηγούμενες τρεις χρονιές, θα είναι ανοικτός σε όλους. Θα γίνουν δεκτά έργα σε πέντε διαφορετικές θεματικές ενότητες, από τρεις ηλικιακές ομάδες. Όλες οι φωτογραφίες θα απεικονίζουν κάποιο στοιχείο της άγριας φύσης της Χίου, των Οινουσσών ή των Ψαρών. Φέτος θα εστιάσουμε μερικώς στις συνέπιες για την φύση της μεγάλης πυρκαγιάς του περασμένου Αυγούστου.

Ενότητες: Άγρια Τοπία (συμπεριλαμβάνονται και «Τα καμένα»), Πορτραίτα Ζώων, Άγρια Συμπεριφορά, Η Μαγεία των Φυτών, Η Ανθρώπινη Παρουσία στη Φύση.

Ηλικιακές Ομάδες: Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, Ενήλικες.

Οι συμμετοχές παραδίδονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στον Γιάννη Βούλγαρη Βιβλιοπωλείο Πάπυρος, Απλωταριάς 42-44, Χίος 82100 μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 5 Αυγούστου. Σχεδιάζουμε οι βραβευμένες λήψεις να παρουσιαστούν και πάλι σε έκθεση στο Citrus, στον Κάμπο της Χίο. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν οφείλουν να ακολουθήσουν τις διαδικασίες και τους όρους συμμετοχής όπως τίθενται από τους διοργανωτές. Είναι σημαντική η απόκτηση του εγχειριδίου οδηγιών του διαγωνισμού. Αυτό είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.chiosnature.org και από τους συνδιοργανωτές: το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος και το πολιτιστικό κέντρο, Citrus. Ευχαριστούμε πάντα τη Φωτογραφική Λέσχη Χίου και τον ιστότοπο www.aplotaria.gr για την ευγενική και πολύτιμή τους υποστήριξη.

Ο Chios Nature και οι συνδιοργανωτές ελπίζουν πως ο διαγωνισμός θα αποτελέσει ερέθισμα για τον καθένα να βγει με τη φωτογραφική μηχανή του, να απολαύσει από κοντά κάποιες πτυχές της άγριας ζωής των νησιών, και εν συνεχεία να τις μοιραστεί μαζί μας!

Yποβολή συμμετοχών μέχρι 31 Μαΐου 2013