Η λίμνη Ορόκλινης μέσα από τις 4 εποχές

Πρόσκληση εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Διεθνείς · Κύπρος · Λάρνακα // Δημοσίευση: 21 Mar 2013

διαγωνισμός φωτογραφίας από το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης, στα πλαίσια του έργου «Αποκατάσταση και Διαχείριση της λίμνης Ορόκλινης» που συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE, ανακοινώνει τη διεξαγωγή διαγωνισμού φωτογραφίας με σκοπό την προβολή της λίμνης Ορόκλινης αλλά και της σημασίας της για τη βιοποικιλότητα και ιδιαίτερα για τα πουλιά. Το θέμα του διαγωνισμού είναι ‘Η λίμνη Ορόκλινης μέσα από τις 4 εποχές’ και οι φωτογράφοι καλούνται να καταθέσουν φωτογραφίες από τη λίμνη Ορόκλινης τραβηγμένες από διάφορες εποχές του χρόνου. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να απεικονίζουν είτε τοπία από τη λίμνη είτε στοιχεία της άγριας ζωής που φιλοξενεί η λίμνη, (πουλιά, είδη χλωρίδας κ.ά.).

Η προθεσμία υποβολής φωτογραφιών είναι 31 Μαΐου 2013.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους που αποδέχονται τους όρους και κανονισμούς.

Θα δοθεί πρώτο βραβείο καλύτερης φωτογραφίας και ο φωτογράφος της θα βραβευθεί με χρηματικό έπαθλο χιλίων ευρώ μετρητά (1000€). Οι καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν στο κτίριο του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης για ένα μήνα και κάποιες επιλεγμένες φωτογραφίες θα παραμείνουν για να κοσμούν το κτίριο και τα γραφεία του Συμβουλίου. Ακόμη, επιλεγμένες φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή ενός φωτογραφικού λευκώματος (coffee table book) με τίτλο «Η λίμνη Ορόκλινης μέσα από τις 4 εποχές».

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να διαβάσετε τους όρους και κανονισμούς που μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.orokliniproject.org/el/news/8

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης, κ Ανδρέα Θεοδοσίου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο voroarm1@cytanet.com.cy ή στο τηλέφωνο 24 644744 ή με
Tον Πτηνολογικό Σύνδεσμο Κύπρου, κα Μέλπω Αποστολίδου, Συντονίστρια του έργου LIFE Ορόκλινη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο melpo.apostolidou@birdlifecyprus.org.cy.