Πάσχα στην Χριστιανική Ανατολή

Λογότυπο Φορέα
· Διαγωνισμοί · Διεθνείς // Δημοσίευση: 11 Απρ 2013

διαγωνισμός φωτογραφίας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας

Με την ευκαιρία της 20ής επετείου της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) και σε συνεργασία με την ιστοσελίδα OrthPhoto.net, η Δ.Σ.Ο. διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να παρουσιάσει διάφορες παραλλαγές και την ομορφιά του εορτασμού του Πάσχα, της πιο σημαντικής γιορτής στην Ορθόδοξη Εκκλησία και να δείξει πώς αυτή εορτάζεται σε διάφορους Ορθόδοξους πολιτισμούς.

Θέμα του διαγωνισμού είναι το “Πάσχα στην Χριστιανική Ανατολή”.

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα δημοσιευθούν σε μια συλλογή και θα παρουσιαστούν σε έκθεση φωτογραφίας. Ανυπομονούμε να λάβουμε τις φωτογραφίες σας από τη Μεγάλη Σαρακοστή, τη Μεγάλη Εβδομάδα, την Κυριακή των Βαΐων, το Πάσχα, την Ανάληψη και την Πεντηκοστή.

Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε την ορθόδοξη παράδοση όσο το δυνατόν ευρύτερα και περιμένουμε τις φωτογραφίες σας! Παρακαλούμε, να προσκαλέσετε και τους φίλους σας να συμμετάσχουν!

Οι συμμετοχές μπορούν να αποσταλλούν από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και την 1η Ιουνίου 2013.

Θα απονεμηθούν τρία βραβεία (με χορηγία της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας):
1ο Βραβείο (1200€),
2ο Βραβείο (800€)
και το 3ο Βραβείο (500€).

Οι νικητές θα ανακοινωθούν και βραβευθούν κατά την την Γενική Συνέλευση της Δ.Σ.Ο για την 20ή Επέτειο από της ιδρύσεώς της, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, τέλη Ιουνίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό και τον τρόπο συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.eiao.orthphoto.net