Ποδήλατο

ποδηλάτης στη παραλία
· Εκθέσεις · Καρδίτσα // Δημοσίευση: 30 Μάιος 2010

έκθεση φωτογραφίας της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας στα πλαίσια του Mountain Bike and Run Cup που πραγματοποιείτε στην γραφική Κερασιά Καρδίτσας στις 29 & 30 Μαΐου 2010 διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με θέμα το ποδήλατο.

Ο Νομάρχης Καρδίτσας, κ.Φώτης Αλεξάκος, δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση:

«Η πραγματοποίηση αυτού του αγώνα στον τόπο μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς, τους Καρδιτσιώτες και τις Καρδιτσιώτισσες, αφού είναι πανελλήνια γνωστή η ιδιαίτερα στενή και μακρόχρονη σχέση μας με το ποδήλατο, μία σχέση που δικαιολογημένα έχει προσδώσει στην Καρδίτσα τον χαρακτηρισμό «η πόλη του ποδήλατου». Ευχόμαστε να απολαύσετε το φυσικό περιβάλλον του τόπου μας, την πανέμορφη λίμνη Ν. Πλαστήρα καθώς και άλλες γοητευτικές περιοχές, ορεινές ή πεδινές, του Νομού μας και να χαρείτε τη ζεστή φιλοξενία μας».

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Σάββατο
14:00 - 16:00 Εγγραφή αθλητών αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
17:00 Εκκίνηση αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
17:00 – 19:00 Εγγραφή αθλητών αγώνα ορεινής ποδηλασίας
18:45 Απονομές επάθλων αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
20:00 Τεχνικό Συνέδριο αγώνα ορεινής ποδηλασίας
Κυριακή
08:00 - 09:30 Εγγραφή αθλητών αγώνα ορεινής ποδηλασίας
10:00 – 11:00 Εγγραφή αθλητών Junior mtb cup
11:00 Εκκίνηση αγώνα ορεινής ποδηλασίας
11:30 Εκκίνηση αγώνα Junior mtb cup
14:30 Απονομές Επάθλων

Μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών διημέρων του MBRC οι συμμετοχές της διοργάνωσης έχουν ξεπεράσει πλέον τις 400. Το πέμπτο αγωνιστικό διήμερο που θα πραγματοποιηθεί στην Κερασιά Καρδίτσας πρόκειται να είναι καθοριστικής σημασίας καθώς με την ολοκλήρωση του θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία επιλογής των τριών καλύτερων αγώνων από τους πέντε πρώτους του κυπέλλου για τον κάθε αθλητή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση καθώς και την γενική βαθμολογία μετά και τον τέταρτο αγώνα του κυπέλλου μπορείτε να έχετε στην διεύθυνση www.outsports.gr ή στο τηλ 2310566522.