Ανθρώπινες σχέσεις

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Σπάρτη // Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2013

έκθεση φωτογραφίας των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δ. Σπάρτης διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ανθρώπινες σχέσεις».

Οι ανθρώπινες σχέσεις σήμερα είναι επιφανειακές και χωρίς αισθήματα. Ο γρήγορος ρυθμός εξέλιξης και οι μεγάλες απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας έχουν αλλάξει τις αξίες και έχουν απομακρύνει τις καρδιές των ανθρώπων. Υπάρχει ανταγωνισμός σε όλα τα επίπεδα και όλα έχουν υποταχθεί στο κέρδος. Κάποτε τα σπίτια ήταν ανοιχτά, τα αγαθά λιγοστά όμως ο ήχος του αυθόρμητου και αληθινού γέλιου ακουγόταν σε δρόμους, πλατείες και αυλές. Τώρα τα πρόσωπα είναι σκυθρωπά, τα βλέμματα άλλοτε φοβισμένα και άλλοτε καχύποπτα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι παρά μόνο με το ιδανικό και έτσι καταλήγουμε μίζεροι. Το φιλότιμο και η φιλανθρωπία τείνουν να εξαφανιστούν, ειδικά από τις μεγαλουπόλεις.

Όλα τα παραπάνω μας έδωσαν την αφορμή να πραγματοποιήσουμε την φετινή κεντρική μας έκθεση που θα γίνει στην κεντρική πλατεία Σπάρτης από τις 10 έως και τις 14 Ιουλίου. Στην έκθεση συμμετέχουν 28 μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ. με 56 φωτογραφίες γεμάτες συναισθήματα κόντρα στο ρεύμα της εποχής.

Εγκαίνια: Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 20:30