Κούβα / Αντικατοπτρισμοί / Σεβασμός στη διαφορετικότητα

Αφίσα Εκδήλωσης
· Εκθέσεις · Αίγινα // Δημοσίευση: 19 Οκτ 2013

ατομικές εκθέσεις από το Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας ξεκινάει την φετινή του χρονιά με την διοργάνωση τριών ατομικών εκθέσεων στο Πύργο του Μάρκελου.

Τρία παλιά μέλη του εργαστηρίου βγαίνουν από το «κουκούλι» τους και μας δείχνουν την πρώτη τους ατομική δουλειά.

Η Ντόρα Γριβοπούλου μας ταξιδεύει στη «Κούβα» με ένα διαφορετικό οδοιπορικό. Χρώματα, άνθρωποι, σκηνές δρόμου μας δημιουργούν συναισθήματα που για λίγο γινόμαστε παρατηρητές ενός τόπου ξεχασμένου στο χρόνο.

Η Σαλώμη Μελισσάρη στη πιο ώριμη ηλικία της, ξαναγίνεται έφηβη και μας δείχνει το δρόμο, γυρίζοντας το ρολόι του χρόνου παρουσιάζοντας «Αντικατοπτρισμούς» με τοπία και εικόνες από την καθημερινότητα της.

Ο Παναγιώτης Σάντας ευαίσθητος παρατηρητής ενός κόσμου που μας μπερδεύει με τις ανισότητες που έχει, διαλέγει στιγμές που δείχνουν τον «Σεβασμό στη διαφορετικότητα». Εικόνες που προτιμάμε να τις βλέπουμε από μακριά και με ασφάλεια, ο Παναγιώτης τις πλησιάζει και τις ζει πρώτα ο ίδιος για να μπορέσει να ερμηνεύσει έναν κόσμο δύσκολο που θα μπορούσε να ζει ειρηνικά και σε αρμονία.

Άρης Παύλος (υπεύθυνος του εργαστηρίου)

Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «Ο Καποδίστριας» θα ξεκινήσει τα μαθήματα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο χώρο του Μορφωτικού συλλόγου(18.00 μ.μ. για τα καινούργια μέλη και 20:00μ.μ. για τα παλιά) Πληροφορίες: 6971630495