Χάρης Κακαρούχας

γυναίκες στην Κούβα, πορτραίτο
· Παρουσιάσεις Φωτογράφων · Αθήνα · Περιστέρι // Δημοσίευση: 04 Νοε 2013

παρουσίαση του φωτογράφου Χάρη Κακαρούχα στους Φωτογραφικούς Παράλληλους

Ο σύλλογος Φωτογραφικοί Παράλληλοι φιλοξενεί την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013, στις 20:00, στο χώρο του συλλόγου, (Κρέσνας & Καραϊσκάκη, στο Περιστέρι) το βραβευμένο φωτογράφο και Δάσκαλο Χάρη Κακαρούχα.

Ο Χάρης Κακαρούχας είναι φωτογράφος και δάσκαλος φωτογραφίας, έχει σπουδάσει Θεωρία χρώματος και οπτική αντίληψη στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης (M.Sc.), και έχει λάβει Διδακτορικό στη φωτογραφία από το Πανεπιστήμιο του Derby (ο τίτλος της πτυχιακής του ήταν («Προσωπογραφία- Εικονίζοντας τον Εαυτό»). Επίσης έχει σπουδάσει art therapy στο Voicing Institute,& Puna multiversity, καθώς και άλλες τεχνικές σύγχρονης σωματικής ψυχοθεραπείας.
Έχει πραγματοποιήσει πλήθος φωτογραφικών εκθέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως επίσης έχουν γίνει αφιερώματα στο έργο του από Ελληνικά και ξένα έντυπα. Το 1997 εκδόθηκε το λεύκωμα του «Στα μονοπάτια του χρόνου» από τις εκδόσεις «Φωτοχώρος» και το 2003 κέρδισε το βραβείο Leica European Publishers Award for Photography για το λεύκωμα «Μετέωρος Χρόνος, Κούβα», το οποίο εκδόθηκε στην Ελλάδα από την Apeiron Photos και σε άλλες 5 Ευρωπαικές χώρες. Το λεύκωμα αυτό κέρδισε το βραβείο "Milos" Prize το 2004.

Βιογραφικό και προσωπική ιστοσελίδα του φωτογράφου: http://www.hariskakarouhas.com/artist

Ωρα προσέλευσης 19:00. Ωρα έναρξης 20:00