Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας ΦΩΤΟΛΕΚΕ

Αφίσα εκδήλωσης
· Εκθέσεις · Κέρκυρα // Δημοσίευση: 15 Νοε 2013

έκθεση της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας ΦΩΤΟΛΕΚΕ στο Café Kanoni

Το Café Kanoni παρουσιάζει από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 την Έκθεση Φωτογραφίας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εγκαινιάζοντας έτσι τις δεκαπενθήμερες εκθέσεις φωτογραφίας που θα ακολουθήσουν. Φωτογραφίες μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας ΦΩΤΟΛΕΚΕ θα εκτεθούν και επίσης θα προβάλλονται περισσότερα έργα σε μορφή slideshow.

Ώρα έναρξης 20:00 μ.μ

Το Café Kanoni καινοτομεί και προσκαλεί καλλιτέχνες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους να συμμετέχουν με έργα του σε Έκθεση Φωτογραφίας.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Café Kanoni θα λειτουργεί εκθεσιακός χώρος όπου ο κάθε φιλοξενούμενος φωτογράφος θα εκθέτει τα έργα του.

Η διάρκεια της έκθεσης για κάθε καλλιτέχνη θα είναι δεκαπέντε ημέρες το θέμα είναι ελεύθερο και θα τονίζει την ιδιαιτερότητα της προσωπικής ματιάς κάθε φωτογράφου.

Στον ίδιο χώρο θα προβάλλονται σε οθόνη σε μορφή slideshow περισσότερες φωτογραφίες του καλλιτέχνη

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στα τηλεφωνά +0306974613415 και +0306936805330 στέλνοντας email litsardopoulounatasa@gmail.com και με εισερχόμενο μήνυμα στο προφίλ @ facebook https://www.facebook.com/cafekanoni.corfu