Η Ευρώπη που θέλω. Η Ευρώπη μου!

φωτογραφία εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 08 Μάιος 2014

διαγωνισμός φωτογραφίας από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας στα πλαίσια της γιορτής της 9ης Μαΐου, Ημέρας της Ευρώπης με θέμα «Η Ευρώπη που θέλω. Η Ευρώπη μου!»
Οι 3 φωτογραφίες που θα αξιολογηθούν ως οι καλύτερες θα λάβουν χρηματικά βραβεία 300, 200 και 100 ευρώ!

Πόσες φωτογραφίες έστειλες στον #photocontest #europeday του ΙΚΥ; Κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει μέχρι τρεις φωτογραφίες!

Στείλτε τις φωτογραφίες σας μέχρι τα μεσάνυχτα της 9ης Μαΐου.
Τα αποτελέσματα, ύστερα από επιλογή από Επιτροπή αξιολόγησης, θα δημοσιευθούν στις 14/5/2014 από την ομάδα επικοινωνίας του ΙΚΥ στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ , στην επίσημη σελίδα του ΙΚΥ στο Facebook ενώ θα ανακοινωθούν και στο Twitter @iky_erasmusplus.

Όροι και κανονισμοί

  • Κάθε αποστολέας μπορεί να στείλει μέχρι τρεις (3) φωτογραφίες.
  • Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι πρωτότυπες και να ανήκουν αποκλειστικά στον αποστολέα/συμμετέχοντα.
  • Κάθε φωτογραφία συνοδεύεται από έναν τίτλο στα ελληνικά ή στα αγγλικά.
  • Οι φωτογραφίες δεν μπορεί να έχουν δεχθεί υπερβολική επεξεργασία. Βασική διόρθωση χρώματος, retouch και κόψιμο είναι αποδεκτά ενώ δεν επιτρέπονται special effects, εικόνες computer-generated και άλλες επεμβάσεις.
  • Με την αποστολή της φωτογραφίας εκχωρείτε στο Πρόγραμμα Erasmus+ και στην Εθνική Μονάδα/ΙΚΥ το μη-αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης και αναπαραγωγής όπως και όποιο άλλο δικαίωμα σε σχέση με την χρήση της σε social media και παραδοσιακά ΜΜΕ για οποιοδήποτε σκοπό σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.
  • Η φωτογραφία που θα αξιολογηθεί ως η καλύτερη θα είναι η κύρια εικόνα (cover photo) στην επίσημη ιστοσελίδα του IKY στο Facebook για μία εβδομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ