Τη… μηχανή σου και Αθηένου!

αφίσα διαγωνισμού
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 11 Μάιος 2014

παγκύπριος φωτογραφικός διαγωνισμός από το Σύνδεσμο Γονέων του Δημόσιου και Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Αθηένου

Με στόχο τη γνωριμία των Κυπρίων αλλά και των ξένων επισκεπτών με τον ακριτικό Δήμο της Αθηένου, ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημόσιου και Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Αθηένου σε συνεργασία με την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου - Τμήμα Λευκωσίας, προκήρυξαν παγκύπριο φωτογραφικό διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηένου.

Το θέμα του διαγωνισμού είναι η Αθηένου - Ασχολίες των κατοίκων, επαγγέλματα, παράδοση, έθιμα, θρησκεία, αρχαιότητες, αρχιτεκτονική, και φυσικά η ανοιξιάτικη φυσική ομορφιά της ευρύτερης περιοχής, είναι μερικά από τα θέματα που θα μπορούσε να φωτογραφήσει κάποιος.

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι έξι φωτογραφίες (έγχρωμες ή μονόχρωμες).
Τελευταία ημερομηνία παράδοσης των συμμετοχών είναι η Παρασκευή 23 Μαΐου 2014.

Η κρίση θα γίνει από πενταμελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή. Στους βραβευθέντες θα δοθούν χρηματικά βραβεία: 1ο βραβείο €200, 2ο βραβείο €150, 3ο βραβείο €100, καθώς και τρεις έπαινοι από €50. Τα καθαρά έσοδα από τον Διαγωνισμό θα διατεθούν για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων στο κτίριο του Δημόσιου και Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Αθηένου.

Οι Κανονισμοί του Διαγωνισμού (και η Δήλωση Συμμετοχής) είναι αναρτημένοι στις ιστοσελίδες: www.athienou.biz και www.espressocreperie.com (κατηγορία ΝΕΑ). Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηένου (athienou.eu) υπάρχουν, επίσης, πολλές πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επιλογή θεμάτων από τους φωτογράφους.

Μέγας χορηγός του Διαγωνισμού: Espresso Creperie στη Λάρνακα. Χορηγοί: iMER Medical Services, Yeratziotis Taekwondo Club, Ιδιωτικό Φροντιστήριο Αγγλικών Andria Andreou (Αθηένου), Υποστηρικτές: Υπεραγορά MAS (Αθηένου).

Εδώ μπορείτε να δείτε τους Όρους του διαγωνισμού