Καποδίστριας 2014

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Αίγινα // Δημοσίευση: 27 Ιαν 2015

έκθεση φωτογραφίας από το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας

Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «ο Καποδίστριας» παρουσιάζει στην έκθεση Φωτογραφίας «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 2014» τον αντίστοιχο αγώνα δρόμου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Αίγινας την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στη πόλη της Αίγινας. 400 αθλητές μικροί και μεγάλοι πήραν μέρος στις διαδρομές σε μια πολύ όμορφη διοργάνωση. Η φωτογραφική ματιά κυριαρχεί σ΄αυτή την έκθεση και όχι τόσο η περιγραφή του αγώνα. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε μια καλλιτεχνική ομάδα να πάρει μέρος σ΄έναν «διαφορετικό αγώνα» στις εκδηλώσεις για τον Ι. Καποδίστρια.

Συμμετέχουν στην έκθεση οι φωτογράφοι: Ηλίας Κοκκινέλης, Νίκος Μούρτζης, Ασπασία Λεούση, Γιώργος Μαλτέζος και Κωνσταντίνος Βατικιώτης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 29/1 στις 18:00. Το Σάββατο στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα γίνουν οι εγγραφές για τον 4ο Αγώνα Δρόμου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 φεβρουαρίου 2015.

Την επιμέλεια της έκθεσης έκανε ο φωτογράφος Άρης Παύλου, υπεύθυνος στο φωτογραφικό εργαστήρι.

Περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε στο http://aeginaphotolab.blogspot.gr/2014/02/26-2014-httpswww.html

Το φωτογραφικό εργαστήρι θα φωτογραφίσει με τη «δικιά του ματιά» και τον 4ο αγώνα, συμμετέχοντας μ΄αυτόν τον τρόπο στα κοινωνικά δρώμενα του νησιού.