20ή Έκθεση Μαθητικής φωτογραφίας - 2015

φωτογραφία έκθεσης
· Εκθέσεις · Υποβολές Έργων · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 16 Φεβ 2015

υποβολές συμμετοχών για την ομαδική έκθεση μαθητικής φωτογραφίας του ΦΚΘ

Στα πλαίσια του προγράμματος δράσης του για το 2015, το Φωτογραφικό Kέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνει για 20ή συνεχόμενη χρονιά ομαδική έκθεση μαθητικής φωτογραφίας, που θα γίνει από 8 μέχρι 22 Μαίου 2015, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σ’ αυτή την έκθεση μπορούν να πάρουν μέρος τα Γυμνάσια και Λύκεια της Θεσσαλονίκης (ιδιωτικά και δημόσια) που έχουν στο πρόγραμμά τους σαν κανονικό μάθημα ή σαν επιλογή το μάθημα της φωτογραφίας, καθώς και μεμονωμένοι μαθητές που ασχολούνται με τη φωτογραφία.

Tο κάθε σχολείο μπορεί να στείλει μέχρι 15 φωτογραφίες μεγέθους περίπου Α4. Aπό αυτές τις φωτογραφίες η επιτροπή του Φ.K.Θ. θα κάνει μια επιλογή, σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής.

φωτογραφίες πρέπει να παραδοθούν μέχρι τις 26 Aπριλίου 2015.

Για τα σχολεία και τους μαθητές δε θα υπάρχει καμία επιβάρυνση (εκτός των εκτυπώσεων των φωτογραφιών).

Σημειώνουμε επίσης ότι αυτή η έκθεση ήδη έχει γίνει θεσμός, καθώς φέτος είναι η εικοστή συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται και όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμμετάσχει περισσότερα από 100 σχολεία και έχουν εκθέσει φωτογραφίες μερικές χιλιάδες μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Όλες οι διοργανώσεις συνοδεύονται από 16σέλιδους καταλόγους με αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από κάθε σχολείο.