Εθελοντική απασχόληση στο Athens Photo Festival

logo APhF
· Διάφορα · Φεστιβάλ · Αθήνα // Δημοσίευση: 17 Απρ 2015

αναζήτηση εθελοντών για το Athens Photo Festival 2015 από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας αναζητά εθελοντές για το Athens Photo Festival 2015. Το πρόγραμμα εθελοντικής απασχόλησης προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν έμπρακτα με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και τη θετική τους διάθεση στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, αποτελώντας πραγματικούς συνδιαμορφωτές της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα εθελοντισμού στοχεύει να εμπλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της τέχνης σε βασικούς τομείς του Athens Photo Festival όπως: στήσιμο και λειτουργία εκθέσεων, συντονισμός και διεξαγωγή εκδηλώσεων, επικοινωνία (γραφείο τύπου, blog, social media), γραφείο φιλοξενίας (υποδοχή, ενημέρωση), γραμματειακή υποστήριξη, φωτογραφική και οπτικοακουστική κάλυψη, γραφιστικές εφαρμογές, υποστήριξη ξεναγήσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων κ.ά. Οι εθελοντές θα ενταχθούν στο συνολικό οργανόγραμμα, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, τον ελεύθερο χρόνο και την εμπειρία τους.

Με τη λήξη του Φεστιβάλ οι εθελοντές θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής καθώς και συστατική επιστολή.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε συμπληρώστε την Αίτηση Εθελοντικής Συμμετοχής εδώ

Τo Athens Photo Festival θα πραγματοποιηθεί την περίοδο Ιουνίου - Ιουλίου 2015 και μεταφέρει τον πυρήνα των δράσεών του στο Μουσείο Μπενάκη (κτήριο οδού Πειραιώς) καθώς και σε διάφορους εκθεσιακούς χώρους της πόλης όπως μορφωτικά ινστιτούτα, αίθουσες τέχνης και άλλους πολιτιστικούς οργανισμούς.

Mε νέες ιδέες και προσανατολισμό στη σύγχρονη διεθνή φωτογραφία, το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει εκθέσεις φωτογραφίας με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και επιμελητών από 35 χώρες και ένα σύνολο δράσεων -υπαίθριες προβολές, εκπαιδευτικά προγράμματα, portfolio reviews, ομιλίες, μαραθώνιο φωτογραφίας, παράλληλες εκδηλώσεις- που διευρύνουν το διάλογο και την ενεργή συμμετοχή.