Ηχοράματα 2015

αφίσα προβολής
· Προβολές · Αίγινα // Δημοσίευση: 21 Ιουν 2015

προβολή φωτογραφιών με ήχο από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «ο Καποδίστριας» καλοσωρίζει το καλοκαίρι με τα «ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ 2015», μια προβολή φωτογραφικών θεμάτων με ήχο, στο φιλόξενο καφέ-μπαρ Caps Lock.

«Ο αγώνας δρόμου Καποδίστριας 2015» μια ομαδική δουλειά του εργαστηρίου θα πάρει πρώτο σειρά στη παρουσίαση, θα ακολουθήσει «Ο υποβρύχιος κόσμος» του Κωνσταντίνου Βατικιώτη, μετά οι «Εσωτερικοί χώροι» μια ασπρόμαυρη ομαδική δουλειά που παρουσιάσθηκε την άνοιξη στην Αίγινα στη gallery Chelona.

Ο Νίκος Μούρτζης θα συνεχίσει με την «Αφαίρεση», στη συνέχεια μια άσκηση πάνω στο «Πορτραίτο» από τους φωτογράφους Σαλώμη Μελισσάρη, Νίκο Μούρτζη, Ηλία Κοκκινέλη, Κωνσταντίνο Βατικιώτη και Βασιλική Ταντάουι και τέλος ένα ταξιωδιτικό στη «Δεσκάτη Γρεβενών» που είναι ομαδική δουλειά.

Οι προβολές θα ξεκινήσουν στις 9:30 μ.μ. και η συνολική διάρκεια τους είναι 50΄ περίπου.

Περιμένουμε τους φίλους μας, τους φίλους της φωτογραφίας αλλά και όσους θέλουν μια καλή αφορμή για πολιτιστική έξοδο που ... λίγο θα τους ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο της φωτογραφίας.

Το φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «ο Καποδίστριας» λειτουργεί με την ευθύνη του φωτογράφου Άρη Παύλου στο χώρο του Συλλόγου.

Ο επόμενος κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει τον Οκτώβρη του 2015 και θα υπάρχει τμήμα αρχαρίων (6-8μ.μ.) και προχωρημένων (8-10μ.μ.). Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη.