Διαγωνισμός φωτογραφίας με ελεύθερο θέμα

αφίσα διαγωνισμού
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · *Διαδίκτυο · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 09 Σεπ 2015

υποβολές συμμετοχών στον πρώτο διαγωνισμό φωτογραφίας του Photoglobe Seminars

Το Photoglobe Seminars ανακοινώνει τον πρώτο διαγωνισμό φωτογραφίας με ελεύθερο θέμα, με αφορμή τον νέο κύκλο μαθημάτων της τρέχουσας σεζόν.

Για όλους εσάς που αγαπάτε τη φωτογραφία και θέλετε να δοκιμάσετε το ταλέντο σας, το Photoglobe Seminars σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε έναν ολοκληρωμένο κύκλο σεμιναρίων φωτογραφίας αλλά και μεμονωμένα workshops!

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, αποστέλλοντας μία δική σας φωτογραφία με ελεύθερο θέμα στο contest2015@photoglobe.gr έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Οι φωτογραφίες όλων των συμμετεχόντων θα αναρτηθούν στη σελίδα του Photoglobe Seminars στο facebook στις 16/09, με σκοπό το κοινό να ψηφίσει τις καλύτερες πατώντας "like".

Στις 5 Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν οι 4 νικήτριες φωτογραφίες που θα έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα likes και την υποτροφία που κερδίζει η καθεμία.

Ο πρώτος νικητής κερδίζει μια υποτροφία αξίας 147 € για σεμινάριο φωτογραφίας της επιλογής του. Τρεις άλλοι νικητές κερδίζουν υποτροφίες συμμετοχής workshop φωτογραφίας.

 

Οδηγίες και όροι του διαγωνισμού φωτογραφίας

 1. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό φωτογραφίας είναι ελεύθερη για όλους.
 2. Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο.
 3. Τελευταία ημερομηνία υποβολής φωτογραφιών είναι 15 Σεπτεμβρίου 2015.
 4. Στείλτε μέσω email και στη διεύθυνση contest2015@photoglobe.gr μόνο 1 φωτογραφία.
 5. Σχετικά με την φωτογραφία που θα στείλετε στο διαγωνισμό:
  • Πρέπει να είναι βγαλμένη από εσάς.
  • Στην περίπτωση που απεικονίζεται κάποιος πρέπει να έχετε πάρει την άδειά του για δημοσίευση της φωτογραφίας.
  • Πρέπει να είναι σε μορφή JPEG (.jpg).
  • Πρέπει να είναι τουλάχιστον 1800 pixel στη μεγαλύτερή της διάσταση.
 6. Κατά την αποστολή της φωτογραφίας δεν πρέπει να ξεχάσετε:
  • να γράψετε το όνομα σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο σώμα του μηνύματος
  • να έχετε μετονομάσει το αρχείο της φωτογραφίας σας στο όνομα σας με λατινικούς χαρακτήρες (π.χ. από Image0001.jpg σε alekos-papadopoulos.jpg)
  • Αν σας ζητήσουμε το αυθεντικό αρχείο της φωτογραφίας σας πρέπει να μας το στείλετε
 7. Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν το νωρίτερο 16 Σεπτεμβρίου 2015 σε άλμπουμ της σελίδα μας στο facebook και υποβάλλονται στην κρίση των επισκεπτών της σελίδας μέχρι 5 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00.
 8. Οι πρώτες 4 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα “Like” ή «Μου αρέσει» κερδίζουν.
 9. Ο πρώτος νικητής κερδίζει μια υποτροφία για συμμετοχή σε σεμινάριο φωτογραφίας του PHOTOGLOBE SEMINARS, ενώ οι τρεις επόμενοι μια υποτροφία συμμετοχής σε workshop φωτογραφίας στούντιο με θέμα «Φωτογράφηση Πορτραίτου» του PHOTOGLOBE SEMINARS.
 10. Τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας είναι και παραμένουν του δημιουργού της φωτογραφίας. Διατηρούμε το δικαίωμα για λόγους προώθησης και προβολής του διαγωνισμού να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες που θα υποβληθούν. Εννοείται ότι σε κάθε δημοσίευση υπάρχει αυτόματα ρητή αναφορά στο όνομα του δημιουργού.