Φωτογράφος της χρονιάς - IPA 2015

1η θέση - Φωτογραφία: Τάσος Ανέστης
· Διαγωνισμοί · Διάφορα · Αποτελέσματα · Διεθνείς // Δημοσίευση: 12 Οκτ 2015

Φωτογράφος της χρονιάς σύμφωνα με τον Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας IPA 2015

Φωτογράφος της χρονιάς και πρώτο βραβείο για τον Τάσο Ανέστη στον Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας IPA 2015 (International Photography Awards)

Ο Τάσος Ανέστης κατέκτησε τον τίτλο του φωτογράφου της χρονιάς και την πρώτη θέση στον Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας ΙΡΑ 2015 (International Photography Awards) για την κατηγορία Αρχιτεκτονική φωτογραφία.
Στον ίδιο διαγωνισμό απέσπασε  επτά ακόμα διακρίσεις σε διαφορετικές κατηγορίες.

H κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού που αποτελείται από διεθνούς κύρους επαγγελματίες από τον χώρο της φωτογραφίας επέλεξε τους νικητές ανάμεσα από 15.000 συμμετοχές από 103 χώρες.

Ο Διαγωνισμός ΙΡΑ διοργανώνεται κάθε χρόνο απο το Lucie Foundation και οι τρείς πρώτοι νικητές ανακοινώνονται στην ετήσια τελετή Lucie Awards στην Νέα Υόρκη και το Λος Αντζελες.

Η αποστολή του Ιδρύματος ειναι να τιμήσει τους καλύτερους φωτογράφους, να ανακαλύψει νέα ταλέντα και να προωθήσει την τέχνη της φωτογραφίας.

Ο βραβευμένος έλληνας φωτογράφος με συμμετοχές σε εκθέσεις στην Ευρώπη και στην Αμερική ταξιδεύει πολύ και απαθανατίζει τοπία από όλον τον κόσμο τόσο φυσικά όσο και αστικά.

Τάσος Ανέστης, t.anestis@yahoo.com

https://www.facebook.com/TasosAnestisPhotography

http://www.photoawards.com

Έπαινος

Έπαινος

Έπαινος

Έπαινος

Έπαινος