Σεμινάριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας

πορτραίτο Πλάτωνος Ριβέλλη
· Διαλέξεις - Ομιλίες · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 06 Αυγ 2010

σεμινάριο από τον Πλάτωνα Ριβέλλη στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Contrast/Αντίθεση

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης «Contrast / Αντίθεση» θα πραγματοποιηθεί εξάωρο σεμινάριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας από τον Πλάτωνα Ριβέλλη την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010.

Το σεμινάριο θα λειτουργήσει με ελεύθερο και προχωρημένο τρόπο, με αφορμή τις φωτογραφίες των ίδιων των συμμετεχόντων, βασιζόμενο σε σχολιασμό τους και σε παρατηρήσεις γενικότερου καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Χρήσιμο θα ήταν οι συμμετέχοντες να καταθέσουν portfolios, πάνω στα οποία θα γίνουν τα σχόλια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και άλλοι πολλοί χωρίς να προσκομίσουν φωτογραφίες.

Λόγω της μικρής συνολικής διάρκειας υπάρχει περίπτωση να μην σχολιαστούν όλες οι φωτογραφίες που κατατέθηκαν. Γι’ αυτό θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία κατάθεσης των φωτογραφιών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:
1. Να καταθέσουν (με αναγραφή του ονόματός τους) το ποσό των 100 € στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: 219/746737-05
2. Να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής και να την στείλουν μαζί με αντίγραφο της απόδειξης της τράπεζας με email ή ταχυδρομικά:
email: fotoporoi@gmail.com
ταχυδρομικά: Τάσος Σχίζας, Τ.Θ. 1614, Τ.Κ. 54006, Θεσσαλονίκη
3. Προαιρετικά, όσοι επιθυμούν να σχολιαστούν οι φωτογραφίες τους, μπορούν να αποστείλουν portfolios σε ψηφιακή μορφή σε CD στην διεύθυνση:
Τάσος Σχίζας, Τ.Θ. 1614, Τ.Κ. 54006, Θεσσαλονίκη

Φεστιβάλ Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης «Contrast / Αντίθεση»
http://www.fotoporoi.gr/CONTRAST/contrast.htm