Νίκη Γουζούαση

αφίσα εκδήλωσης
· Παρουσιάσεις Φωτογράφων · Λιβαδειά // Δημοσίευση: 16 Ιαν 2016

παρουσίαση του φωτογραφικού έργου της Νίκης Γουζούαση στη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:00 μ.μ, στην αίθουσα της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς, θα παραστεί η φωτογράφος Νίκη Γουζούαση η οποία θα παρουσιάσει το έργο της. Μετά το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει εποικοδομητική συζήτηση για την τέχνη της φωτογραφίας καθώς και ανάλυση του έργου της.

 

Λίγα λόγια για την φωτογράφο:

Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και στη Νέα Υόρκη. Παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη και είναι μέλος του «Φωτογραφικού Κύκλου» από το 1995, έχοντας μετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις.

Παρουσιάσεις των φωτογραφιών της έγιναν τον Απρίλιο του 2009 και τον Μάιο του 2012, στις εβδομαδιαίες συναντήσεις του «Φωτογραφικού Κύκλου» στο αμφιθέατρο του μουσείου Μπενάκη καθώς και τον Ιανουάριο του 2014 (στα πλαίσια των εκθέσεων φωτογραφικών ζευγών υπό την αιγίδα του Φωτογραφικού Κύκλου) , έργα της Νίκης Γουζούαση και της Τάνιας Παπαδάτου παρουσιάστηκαν στην Γκαλερί Κέννεντι της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, με την επιμέλεια του Πλάτωνα Ριβέλλη

Χορηγός επικοινωνίας: fmag - photography fan/magazine - http://fmag.gr