Καλοκαίρι Στην Ικαρία!

αφίσα διαγωνισμού
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 13 Αυγ 2010

διαγωνισμός φωτογραφίας από το Nikaria.gr και τον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Ikaria

Το Nikaria.gr σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Ikaria, διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Καλοκαίρι στην Ικαρία». Μπείτε τώρα στη σελίδα του διαγωνισμού και ανεβάστε τις καλύτερες καλοκαιρινές σας φωτογραφίες, μέχρι και τις 10 Σεπτέμβρη! Οι τρεις καλύτερες συμμετοχές θα βραβευτούν με πλούσια δώρα!

Τα δώρα είναι: Ηλεκτρονικές Κορνίζες, iPod Nano, Το βιβλίο «Ανεξερεύνητη Ικαρία Και Φούρνοι»

και είναι χορηγία των: Εκδόσεις Road & Αλεξία Παλαιστή, Eshop.gr

Ο διαγωνισμός γίνεται με την υποστήριξη της φωτογράφου: Χρύσα Καράφτη.

Σημείωση: Το θέμα είναι «Καλοκαίρι στην Ικαρία». Όσες φωτογραφίες δεν συμφωνούν με αυτό το θέμα (π.χ. φωτογραφίες από διακοπές σε άλλες περιοχές της Ελλάδας χωρίς κάποια σύνδεση με την Ικαρία) θα διαγράφονται. Αν για κάποιο λόγο θέλετε να συμμετέχετε με φωτογραφία από άλλη περιοχή, θα πρέπει να μας εξηγήσετε και τον λόγο, ώστε οι κριτές να αποφασίσουν αν η συμμετοχή είναι έγκυρη.

Όροι Συμμετοχής:

1.Ο κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα μόνο μιας συμμετοχής, με μια ως τρεις φωτογραφίες.
2.Κάθε συμμετοχή πρέπει να έχει σωστά και πραγματικά στοιχεία επικοινωνίας. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι άκυρη.
3.Όλες οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού του 2010. Σε αντίθετη περίπτωση, η συμμετοχή είναι άκυρη.
4.Όλες οι φωτογραφίες πρέπει να ανήκουν στο πρόσωπο που συμμετέχει. Σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή ακυρώνεται και ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν νομικά μέσα.
5.Συμμετοχές που δεν συμφωνούν με το θέμα του διαγωνισμού θα ακυρώνονται.
6.Απαγορεύεται η φωτογράφιση προσώπων χωρίς την άδεια τους.
7.Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των συμμετοχών, όλες οι συμμετοχές θα εξεταστούν από επιτροπή για να βεβαιωθούμε ότι πληρούν τα κριτήρια.
8.Οι νικητές θα αναδειχτούν μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα γίνει στο nikaria.gr. Η διαδικασία θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των υποβολών. Σε περίπτωση ισοψηφίας, οι νικητές θα κριθούν από επιτροπή.
9.Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να κερδίσει μόνο για μια από τις 3 συμμετοχές του. Θα επιλεχτεί αυτή με τις περισσότερες ψήφους.
10.Όλες οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν, θα αναρτηθούν στις σελίδες του Nikaria.gr. Με την υποβολή τους αποδέχεστε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα από το Nikaria.gr και το Radio Ikaria με οποιονδήποτε τρόπο (π.χ. διαφήμιση, έκδοση λευκώματος κ.λ.π.)